Activiteitencommissie

Samen, Sportief & Gezellig

De activiteitencommissie is al jaren de gangmaker voor de 'derde helften'. Elk jaar proberen wij er naast het sportieve gebeuren er juist ook een gezellig gebeuren van het maken. Met een vaste groep bestaande uit 5 enthousiaste leden is het elk jaar weer leuke uitdaging om de club SV Bedum te voorzien van enkele feestjes. Ook voor dit jaar staat er weer genoeg om de agenda.

Het seizoen wordt afgetrapt met het 5-jarig bestaan van SV Bedum. Het 5 jarig bestaan van deze prachtige club willen we feestelijk vieren op 8 september 2018. Deze dag zullen de gewoonlijke bekerwedstrijden worden gespeeld, maar zal het ook een stralende dag worden voor alle leden, sponsoren, vrijwilligers en betrokkenen. Deze dag is er genoeg te beleven op het sportpark met als afsluiter een feestavond. Deze avond treed de band Ten Speed op in de tent naast de kantine! Zorg dat je deze feestelijke dag niet mist en noteer 8 september in je agenda, tot die tijd houden we je op de hoogte!

Vervolgens vindt in oktober of november het Oktoberfest plaats. Na 2 geweldige edities is dit niet meer weg te denken op onze partyagenda. In de biergarten van SV Bedum feest iedereen gehuld in lederhosen en met een goed gevulde bier- of wijnpul in de rechterhand mee op de biertafels. Een fantastische avond die ongetwijfeld nog enkele jaren met veel plezier georganiseerd zal gaan worden.

Op zaterdag 5 januari 2019 is de nieuwjaarsreceptie. Hierbij wordt teruggekeken naar het jaar 2018 en proosten wij met elkaar op het nieuwe jaar. Naast feitjes worden er deze avond tegenwoordig ook redelijk wat nieuwtjes verteld, zorg dat je erbij bent en we het nieuwe jaar en de 2e seizoenshelft goed kunnen starten!

Over de invulling van de 2e seizoenshelft zijn wij nog druk aan het 'brainstormen'. U kunt hierbij denken aan een nieuwe invulling van de seizoensaflsuiting en het laten terugkeren van de '50+ avond'.

Ideeën genoeg en in een leuke commissie is er veel te realiseren. Voor ons een hele uitdaging, maar het geeft een enorme waardering om dergelijke feesten en avonden te organiseren en wij iedereen kunnen vermaken en een lach op het gezicht kunnen toveren

Na het feest van ons 5-jarig bestaan stappen Ruben Geertsma en Wilco Stolwijk na 8 jaar uit de activiteitencommissie. In die jaren hebben ze met veel plezier met de huidige en oude commissie leden gewerkt, gezorgd voor een frisse blik en nieuwe activiteiten. Het wordt nu tijd dat er weer 2 nieuwe jongens/mannen voor een vernieuwende stem kunnen zorgen binnen de activiteiten commissie. Wanneer de nieuwe namen bekend zijn zullen wij u dit zo spoedig mogelijk laten weten!

De commissie bestaat uit de volgende leden:

Naam Functie
Marjolein Smit Algemeen lid