Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert de gezellige “helften”rondom de club. Zoals een feestelijke opening van het seizoen, bij de eerste thuiswedstrijd van het 1ste elftal. Het Slokje Rond aan het eind van de eerste periode. Een gezellig themafeest met hapjes, drankjes en muziek. Een nieuwjaarsreceptie voor alle leden, genodigden, vrijwilligers en sponsoren. En natuurlijk een feestelijke afsluiting aan het eind van het seizoen samen met het JAC voor alle jeugd- & senioren leden met hun familie.

Daarnaast dragen wij de zorg voor de Club van 100. Deze leden steunen financieel de club en wij zorgen voor een gezellige/ interessante activiteit voor deze leden. Want op deze wijze de club steunen is toch geweldig?! Voor lidmaatschap neem contact op met Dirk.

Commissieleden; Andre Lanenga, Karmen ten Have, Johan Slager, Harma Schollema, Ruben Geertsma, Wilco Stolwijk, Dirk Martini.

Contactpersoon: Dirk Martini 06-22975011