Fysiotherapie

Fysiotherapie De Buren te Bedum ondersteunt voetbalvereniging SV Bedum op sportmedisch gebied sinds aanvang van seizoen 2013/2014. Het concept van Fysiotherapie De Buren is gericht op het behandelen, adviseren en begeleiden van sporters. Fysiotherapie De Buren is gevestigd aan de Noordwolderweg 82 en is bereikbaar onder nummer 050-3641773. Elke donderdag is er van 19.00 – 21.30 is er een inloopspreekuur op locatie bij de club waarbij leden van SV Bedum vrijblijvend langs kunnen komen voor klachtenscreening.

Fysiotherapie De Buren is gevestigd binnen Go 4 Fitness. Hierin is gelegenheid voor een ieder die advies nodig heeft over houding en/of bewegingen, of het nu gaat om sport, werk of dagelijkse activiteiten. De blessurebegeleiding bij SV Bedum is in handen van Fysiotherapie De Buren. Zij vormt het blessuresteunpunt voor de vereniging, waar alle leden gebruik van mogen maken. De Buren biedt zowel sporters als iedereen die verantwoord wil bewegen haar sportmedische kennis aan. Zij zijn gewend om multidisciplinair samen te werken. Jochem Dijk treedt hierin op als contactpersonen.

Op donderdag van 19.00-21.00 is er in de oude bestuurskamer een inloopspreekuur, waarin klachten worden gescreend en een diagnose van de klacht wordt gevormd. Hiervoor is een huisartsbezoek vooraf niet nodig, aangezien dit sinds 01-01-2006 niet meer nodig is (zie DTF). De samenwerking met goede partners zoals een sportarts maken dat sporters bij Fysiotherapie De Buren op de juiste plaats zijn, wanneer het gaat om sportmedische begeleiding. Bel voor een afspraak of kom langs op de aangegeven tijd van het inloopspreekuur.

Na klachtenscreening en geven van diagnose volgt er desgewenst overleg met de trainer / leider van de betreffende speler voor optimale duidelijkheid en herstel. Advies of revalidatie wordt besproken. De revalidatie kan actief worden uitgezet op het veld of er wordt gebruik gemaakt van de sportschool door middel van de jaarkaart van Go 4 Fitness. Deze jaarkaart is aangeschaft om spelers actief te laten revalideren in de sportschool wanneer dat gewenst is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 050 3641773.

Kenmerken:

• Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie
  • Snelle service (< 24 uur)
  • Actieve aanpak met o.a. actieve sportrevalidatie op het veld
  • Contact altijd met dezelfde fysiotherapeut
  • Inloopspreekuur donderdag in oude bestuurskamer 19.00 – 21.00
  • Blessure preventieplan door middel van specifieke krachttraining

Voor het maken van een afspraak kun je ons bezoeken, bellen of mailen.

Fysiotherapeut: Jochem Dijk
Noordwolderweg 82, 9781 AK, Bedum