Het gaat goed met de jeugdopleiding van SV Bedum. Recent bleek dat de opleiding zich op plek 156 bevindt in de top 200 van amateurclubs in Nederland. De resultaten in het lopende seizoen bevestigen deze trend, twee jeugdteams lijken dit jaar promotie naar de hoofdklasse af te dwingen.

SV Bedum JO17-1 is al kampioen in de eerste klasse, SV Bedum JO15-1 hoopt dat eveneens te worden, maar moet daarvoor nog een paar wedstrijden winnen. SV Bedum JO13-1 speelde al twee seizoenen niet onverdienstelijk mee bovenin de landelijke 3e divisie. Het ambitieuze plan voor de jeugdopleiding en de goede trainingsfaciliteiten, zoals het nieuwe kunstgrasveld en een vaste trainer per team, hebben een grote aantrekkingskracht op voetballers uit de Noord Groninger regio.

In de komende periode biedt de club daarom trainingsstages aan. Spelers die graag willen ervaren of de club SV Bedum bij hem of haar past, kunnen in de maand mei deelnemen aan de trainingen in de vorm van een stage. Jeugdspelers die deel willen nemen aan een trainingsstage bij SV Bedum, volgen de onderstaande procedure:

– De speler communiceert met zijn/haar club dat hij/zij wil deelnemen aan een trainingsstage bij SV Bedum.
– In een oriënterend gesprek worden de speler en ouders verwelkomt binnen de club. De club schetst een scherp beeld over de trainingsstage.
– De speler kan kosteloos meetrainen.
– Er vindt voor 4 juni een eindgesprek plaats tussen de club, speler en ouders De club geeft een indruk voor welk (selectie) team de speler in aanmerking komt.

Let wel; Spelers die meetrainen met de (selectie) teams van SV Bedum mogen hier geen verdere verwachtingen aan koppelen.  Op basis van het eindgesprek en het daaruit voortkomende advies nemen de speler en ouders een beslissing of de speler in het komende seizoen 2017-2018 deel uit wil maken van de jeugdopleiding van SV Bedum. Zij stellen ondergetekende voor 7 juni op de hoogte van de gemaakte beslissing.

Aanmelden

Spelers die geïnteresseerd zijn in een trainingsstage bij SV Bedum, kunnen contact opnemen via 06-14223780/jelmermeinardi@hotmail.com.

Geplaatst op: 2017-04-30 11:08:34
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Kantine gesloten morgen?

Beste leden van SV Bedum, I.v.m. achterwege blijven van kantine personeel zal, zoals het nu lijkt zal de kantine van SV Bedum morgen van 13:00 tot 16:00 uur gesloten zijn. Zo'n grote vereniging moet de kantine sluiten door een te kort aan vrijwilligers, dat laten we toch niet gebeuren! Aanmelden tot 18:00 uur kan op het volgende telefoonnummer: 06-31744669. Anders is de kantine dicht! Namens de kantine commissie

Hemelvaartsdag en Pinkstermaandag

Geen trainingen op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag                       Op donderdag 25 mei as. zijn er geen trainingen i.v.m. Hemelvaart. Ook op maandag 5 juni as. zal er niet worden getraind i.v.m. 2e Pinksterdag

Vrijwilligers gezocht!

Beste ouders en verzorgers, De komende tijd hebben we nog een aantal activiteiten op het programma staan voor de jeugd. Voor deze activiteiten zijn we nog dringend opzoek naar vrijwilligers om te helpen. Op 10 juni is het jaarlijkse jeugd toernooi van SV Bedum, op deze dag zullen er ongeveer een 1200 kinderen op het sportpark vertoeven. Op de volgende tijdstippen zijn we nog mensen nodig: van 13:00 tot 16:00 uur 2 vrijwilligers van 16:00 tot 19:00 uur 1 vrijwilliger. Aanmelden kan via kantine@svbedum.nl Op 24 juni wordt er voor de jeugd een zeskamp georganiseerd, er zullen dan ongeveer een 100 jeugdleden op het sportpark vertoeven. Hoe spijtig het ook is, er heeft zich voor die dag nog maar ÉÉN vrijwilliger aangemeld. Als er zich geen vrijwilliggers aanmelden, kan deze dag wederom geen doorgang vinden. De zeskamp begint om 13:30 uur. Aanmelden kan via activiteiten_jeugd@svbedum.nl Namens het bestuur.

Nacompetitie Zondag 1

Programma nacompetitie zondag 1   Na de zeer zure nederlaag in de kampioenswedstrijd tegen Blauw Geel heeft SV Bedum zondag 1 nog steeds een kans op promotie naar de 4e klasse. SV Bedum zo1 heeft zich gekwalificeerd voor de nacompetitie en speelt in de eerste ronde tegen SPW uit Stadskanaal. Programma: Zondag 21 mei – 14.00 uur:                                        SV Bedum – SPW Donderdag 25 mei (Hemelvaart) – 14.00 uur:    SPW – SV Bedum   De winnaar van deze onderlinge wedstrijd dwingt promotie af naar de 4e klasse. De verliezer van deze tweewedstrijd krijgt een herkansing tegen de verliezer van de wedstrijden tussen Houtigehage en Old Forward.   Eventuele wedstrijd tegen één van deze tegenstanders staan gepland voor zondag 28 mei (uit) en zondag 5 juni (thuis in Bedum).