Het gaat goed met de jeugdopleiding van SV Bedum. Recent bleek dat de opleiding zich op plek 156 bevindt in de top 200 van amateurclubs in Nederland. De resultaten in het lopende seizoen bevestigen deze trend, twee jeugdteams lijken dit jaar promotie naar de hoofdklasse af te dwingen.

SV Bedum JO17-1 is al kampioen in de eerste klasse, SV Bedum JO15-1 hoopt dat eveneens te worden, maar moet daarvoor nog een paar wedstrijden winnen. SV Bedum JO13-1 speelde al twee seizoenen niet onverdienstelijk mee bovenin de landelijke 3e divisie. Het ambitieuze plan voor de jeugdopleiding en de goede trainingsfaciliteiten, zoals het nieuwe kunstgrasveld en een vaste trainer per team, hebben een grote aantrekkingskracht op voetballers uit de Noord Groninger regio.

In de komende periode biedt de club daarom trainingsstages aan. Spelers die graag willen ervaren of de club SV Bedum bij hem of haar past, kunnen in de maand mei deelnemen aan de trainingen in de vorm van een stage. Jeugdspelers die deel willen nemen aan een trainingsstage bij SV Bedum, volgen de onderstaande procedure:

– De speler communiceert met zijn/haar club dat hij/zij wil deelnemen aan een trainingsstage bij SV Bedum.
– In een oriënterend gesprek worden de speler en ouders verwelkomt binnen de club. De club schetst een scherp beeld over de trainingsstage.
– De speler kan kosteloos meetrainen.
– Er vindt voor 4 juni een eindgesprek plaats tussen de club, speler en ouders De club geeft een indruk voor welk (selectie) team de speler in aanmerking komt.

Let wel; Spelers die meetrainen met de (selectie) teams van SV Bedum mogen hier geen verdere verwachtingen aan koppelen.  Op basis van het eindgesprek en het daaruit voortkomende advies nemen de speler en ouders een beslissing of de speler in het komende seizoen 2017-2018 deel uit wil maken van de jeugdopleiding van SV Bedum. Zij stellen ondergetekende voor 7 juni op de hoogte van de gemaakte beslissing.

Aanmelden

Spelers die geïnteresseerd zijn in een trainingsstage bij SV Bedum, kunnen contact opnemen via 06-14223780/jelmermeinardi@hotmail.com.

Geplaatst op: 2017-04-30 11:08:34
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Gebruik trainingsveld deze week.

Beste spelers, Door de regenval van de afgelopen dagen is het trainingsveld niet bespeelbaar. Er kan dinsdag uitgeweken worden naar het hockeyveld voor de training. namens de consuls.

Uitnodiging en Agenda Jaarvergadering SV Bedum

Hierbij nodigt het bestuur alle leden uit de jaarvergadering van SV Bedum op vrijdag 24 november te bezoeken. De vergadering is in de kantine op ons complex. De aanvang van de vergadering is 20.00 uur Concept agenda jaarvergadering SV Bedum 1       Opening 2       Vaststellen agenda 3       Ingekomen stukken/mededelingen 4       Vaststelling van de notulen van de vorige vergadering 18-11-2016 5       Jaarverslag van het bestuur 6       Financieel jaarverslag o   Winst en verliesrekening 2016-2017 o   Balans per 30 juni 2017 7       Verslag van de kascommissie 8       Vaststelling contributies 9       Vaststelling begroting 2017-2018 10    Verkiezing Bestuur Edwin van Zanten               termijn eindigt 1-7-2017 niet herkiesbaar Remko de Rijk                   termijn eindigt 1-7-2017 niet herkiesbaar Vincent Geerling                termijn eindigt 1-7-2019 André van Haag                 termijn eindigt 1-7-2019 Martin Broekmans              termijn eindigt 1-7-2019 Richard Ahlers                   termijn eindigt 1-7-2020 Anita de Jager                   nieuw 11    Rondvraag 12    Sluiting Met  vriendelijke groet, Het bestuur.

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.