Oud papier 12 mei 2017

A.s. vrijdag 12 mei wordt de gebruikelijke huis-aan-huis oud papier actie van SV Bedum in samenwerking met de St. Walfridusschool gehouden. Het verzoek is om het oud papier voor 18.00 uur goed zichtbaar, bij voorkeur in groepjes, bij de weg te plaatsen. Mocht het vrijdag niet lukken, dan kan het ook op maandag t/m zaterdag in of bij de container op het sportpark worden afgeleverd. A.s. donderdag en vrijdag staat er ook een container aan de Industrieweg nabij de ingang van gemeentewerken. Het papier graag zo ver mogelijk de container inbrengen. Verzoeke geen afval mee aan te bieden of af te leveren. Afval hoort in de grijze container. Een ieder alvast bedankt voor de medewerking.

DE VOLGENDE LEDEN WORDEN VERZOCHT OM 18.00 UUR AAN DE INDUSTRIEWEG AANWEZIG TE ZIJN:

A SELECTIE Zaterdag:     Nigel Bakker, Stijn Hekstra
B SELECTIE Zaterdag:     Dirix Veenstra, Bart Apotheker

4e ELFTAL Zaterdag:        Ruben Geertsma, Stephan Goverts

5e ELFTAL Zaterdag:        Jan Venhuizen

6e ELFTAL Zaterdag:        Johan Bulthuis, Evert Everts

7e ELFTAL Zaterdag:        Bas Groeneveld, Niek Tichelaar

8e ELFTAL Zaterdag:        Harjan Hofsteenge, Andre Koopman

ZONDAG:                            Jesse Fokkema, Sander Blaauw, Lesley Peters, Arben Hajrullahu

DAMES 1:                         Nani Paulina

DAMES 2:                           Esmé van Wilgen

DAMES 3:                            Dian Arends

JO19-1:                                 Iwan van der Tuin
JO19-2:                                 Ben Sikkema, Jason Stots
JO17-1:                                 Marco Smit
JO17-2:                                 Hannah ter Steege
JO17-3:                                Sverre Meines
MO17-1:                              Frederique Padje, Lianne Peters

Bij verhindering zelf ruilen of voor vervanging zorgen.

In verband met je eigen veiligheid raden wij aan degelijk schoeisel te dragen. Tijdens het lopen is het dragen van een reflecterend hesje verplicht. De hesjes zullen door SV Bedum beschikbaar worden gesteld.

Geplaatst op: 2017-05-10 07:30:33
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Kantine gesloten morgen?

Beste leden van SV Bedum, I.v.m. achterwege blijven van kantine personeel zal, zoals het nu lijkt zal de kantine van SV Bedum morgen van 13:00 tot 16:00 uur gesloten zijn. Zo'n grote vereniging moet de kantine sluiten door een te kort aan vrijwilligers, dat laten we toch niet gebeuren! Aanmelden tot 18:00 uur kan op het volgende telefoonnummer: 06-31744669. Anders is de kantine dicht! Namens de kantine commissie

Hemelvaartsdag en Pinkstermaandag

Geen trainingen op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag                       Op donderdag 25 mei as. zijn er geen trainingen i.v.m. Hemelvaart. Ook op maandag 5 juni as. zal er niet worden getraind i.v.m. 2e Pinksterdag

Vrijwilligers gezocht!

Beste ouders en verzorgers, De komende tijd hebben we nog een aantal activiteiten op het programma staan voor de jeugd. Voor deze activiteiten zijn we nog dringend opzoek naar vrijwilligers om te helpen. Op 10 juni is het jaarlijkse jeugd toernooi van SV Bedum, op deze dag zullen er ongeveer een 1200 kinderen op het sportpark vertoeven. Op de volgende tijdstippen zijn we nog mensen nodig: van 13:00 tot 16:00 uur 2 vrijwilligers van 16:00 tot 19:00 uur 1 vrijwilliger. Aanmelden kan via kantine@svbedum.nl Op 24 juni wordt er voor de jeugd een zeskamp georganiseerd, er zullen dan ongeveer een 100 jeugdleden op het sportpark vertoeven. Hoe spijtig het ook is, er heeft zich voor die dag nog maar ÉÉN vrijwilliger aangemeld. Als er zich geen vrijwilliggers aanmelden, kan deze dag wederom geen doorgang vinden. De zeskamp begint om 13:30 uur. Aanmelden kan via activiteiten_jeugd@svbedum.nl Namens het bestuur.

Nacompetitie Zondag 1

Programma nacompetitie zondag 1   Na de zeer zure nederlaag in de kampioenswedstrijd tegen Blauw Geel heeft SV Bedum zondag 1 nog steeds een kans op promotie naar de 4e klasse. SV Bedum zo1 heeft zich gekwalificeerd voor de nacompetitie en speelt in de eerste ronde tegen SPW uit Stadskanaal. Programma: Zondag 21 mei – 14.00 uur:                                        SV Bedum – SPW Donderdag 25 mei (Hemelvaart) – 14.00 uur:    SPW – SV Bedum   De winnaar van deze onderlinge wedstrijd dwingt promotie af naar de 4e klasse. De verliezer van deze tweewedstrijd krijgt een herkansing tegen de verliezer van de wedstrijden tussen Houtigehage en Old Forward.   Eventuele wedstrijd tegen één van deze tegenstanders staan gepland voor zondag 28 mei (uit) en zondag 5 juni (thuis in Bedum).