Oud papier 12 mei 2017

A.s. vrijdag 12 mei wordt de gebruikelijke huis-aan-huis oud papier actie van SV Bedum in samenwerking met de St. Walfridusschool gehouden. Het verzoek is om het oud papier voor 18.00 uur goed zichtbaar, bij voorkeur in groepjes, bij de weg te plaatsen. Mocht het vrijdag niet lukken, dan kan het ook op maandag t/m zaterdag in of bij de container op het sportpark worden afgeleverd. A.s. donderdag en vrijdag staat er ook een container aan de Industrieweg nabij de ingang van gemeentewerken. Het papier graag zo ver mogelijk de container inbrengen. Verzoeke geen afval mee aan te bieden of af te leveren. Afval hoort in de grijze container. Een ieder alvast bedankt voor de medewerking.

DE VOLGENDE LEDEN WORDEN VERZOCHT OM 18.00 UUR AAN DE INDUSTRIEWEG AANWEZIG TE ZIJN:

A SELECTIE Zaterdag:     Nigel Bakker, Stijn Hekstra
B SELECTIE Zaterdag:     Dirix Veenstra, Bart Apotheker

4e ELFTAL Zaterdag:        Ruben Geertsma, Stephan Goverts

5e ELFTAL Zaterdag:        Jan Venhuizen

6e ELFTAL Zaterdag:        Johan Bulthuis, Evert Everts

7e ELFTAL Zaterdag:        Bas Groeneveld, Niek Tichelaar

8e ELFTAL Zaterdag:        Harjan Hofsteenge, Andre Koopman

ZONDAG:                            Jesse Fokkema, Sander Blaauw, Lesley Peters, Arben Hajrullahu

DAMES 1:                         Nani Paulina

DAMES 2:                           Esmé van Wilgen

DAMES 3:                            Dian Arends

JO19-1:                                 Iwan van der Tuin
JO19-2:                                 Ben Sikkema, Jason Stots
JO17-1:                                 Marco Smit
JO17-2:                                 Hannah ter Steege
JO17-3:                                Sverre Meines
MO17-1:                              Frederique Padje, Lianne Peters

Bij verhindering zelf ruilen of voor vervanging zorgen.

In verband met je eigen veiligheid raden wij aan degelijk schoeisel te dragen. Tijdens het lopen is het dragen van een reflecterend hesje verplicht. De hesjes zullen door SV Bedum beschikbaar worden gesteld.

Geplaatst op: 2017-05-10 07:30:33
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Gebruik trainingsveld deze week.

Beste spelers, Door de regenval van de afgelopen dagen is het trainingsveld niet bespeelbaar. Er kan dinsdag uitgeweken worden naar het hockeyveld voor de training. namens de consuls.

Uitnodiging en Agenda Jaarvergadering SV Bedum

Hierbij nodigt het bestuur alle leden uit de jaarvergadering van SV Bedum op vrijdag 24 november te bezoeken. De vergadering is in de kantine op ons complex. De aanvang van de vergadering is 20.00 uur Concept agenda jaarvergadering SV Bedum 1       Opening 2       Vaststellen agenda 3       Ingekomen stukken/mededelingen 4       Vaststelling van de notulen van de vorige vergadering 18-11-2016 5       Jaarverslag van het bestuur 6       Financieel jaarverslag o   Winst en verliesrekening 2016-2017 o   Balans per 30 juni 2017 7       Verslag van de kascommissie 8       Vaststelling contributies 9       Vaststelling begroting 2017-2018 10    Verkiezing Bestuur Edwin van Zanten               termijn eindigt 1-7-2017 niet herkiesbaar Remko de Rijk                   termijn eindigt 1-7-2017 niet herkiesbaar Vincent Geerling                termijn eindigt 1-7-2019 André van Haag                 termijn eindigt 1-7-2019 Martin Broekmans              termijn eindigt 1-7-2019 Richard Ahlers                   termijn eindigt 1-7-2020 Anita de Jager                   nieuw 11    Rondvraag 12    Sluiting Met  vriendelijke groet, Het bestuur.

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.