Voetbalvrienden,

Zaterdag 24 juni is de jaarlijkse seizoensafsluiting. Samen met alle leden, vrijwilligers en belangstellenden willen we het seizoen feestelijk afsluiten.

ZESKAMP - Jeugd JO-13 t/m mini’s
De jeugd activiteiten commissie (JAC) organiseert voor de mini's, F, E en D pupillen weer een fantastische zeskamp! De aanmeldingen verlopen via de leider van het team. De zeskamp start om 13:30 uur.

Daarnaast is het JAC nog op zoek naar vrijwilligers. Geef je daarom nu al op als vrijwilliger via activiteiten_jeugd@svbedum.nl en laten wij er met elkaar een super leuke middag van maken voor onze kinderen.

HUTSPOTTOERNOOI – Senioren, jeugd t/m JO-15 en futsalteams
Voor alle senioren, jeugd t/m JO-15 en futsalteams organiseert de activiteitencommissie (AC) het bekende ‘Hutspottoernooi’. Tijdens het toernooi worden de spelers van alle teams gemixt om te strijden voor titel!  Om 13:30 uur klinkt het startsignaal. Wees op tijd om te zien in welk team je bent ingedeeld.

Het toernooi kun je afsluiten met een lekkere barbecue, drankje en hopelijk een warm zonnetje! Spelers kunnen zich , voor het toernooi en barbecue, aanmelden bij de leider van hun team middels het ‘Aanmeldingsformulier TEAMS’. Ook vegetariërs kunnen mee eten. Geef dit even aan op het formulier.

Het formulier graag voor zaterdag 10 juni inleveren aan de Wilhelminalaan 33 te Bedum.

BARBECUE – Alle leden, vrijwilligers en belangstellenden
Rond 18:00 uur is de barbecue warm. Onder het genot van een lekker zonnetje, drankje en muziek kun je deelnemen aan de barbecue. Je kunt jezelf en anderen aanmelden door het ‘Aanmeldingsformulier LEDEN’ in te vullen en voor zaterdag 10 juni in te leveren aan de Wilhelminalaan 33 in Bedum.

De barbecue kost €8,00 per persoon. Het is ook mogelijk om voor een vegetarische barbecue te kiezen!

Meld je snel aan en tot dan!

Met sportieve groet,

AC en JAC

Aanmeldingsformulier LEDEN

Aanmeldingsformulier TEAMS

Geplaatst op: 2017-05-10 14:41:03
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Kantine gesloten morgen?

Beste leden van SV Bedum, I.v.m. achterwege blijven van kantine personeel zal, zoals het nu lijkt zal de kantine van SV Bedum morgen van 13:00 tot 16:00 uur gesloten zijn. Zo'n grote vereniging moet de kantine sluiten door een te kort aan vrijwilligers, dat laten we toch niet gebeuren! Aanmelden tot 18:00 uur kan op het volgende telefoonnummer: 06-31744669. Anders is de kantine dicht! Namens de kantine commissie

Hemelvaartsdag en Pinkstermaandag

Geen trainingen op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag                       Op donderdag 25 mei as. zijn er geen trainingen i.v.m. Hemelvaart. Ook op maandag 5 juni as. zal er niet worden getraind i.v.m. 2e Pinksterdag

Vrijwilligers gezocht!

Beste ouders en verzorgers, De komende tijd hebben we nog een aantal activiteiten op het programma staan voor de jeugd. Voor deze activiteiten zijn we nog dringend opzoek naar vrijwilligers om te helpen. Op 10 juni is het jaarlijkse jeugd toernooi van SV Bedum, op deze dag zullen er ongeveer een 1200 kinderen op het sportpark vertoeven. Op de volgende tijdstippen zijn we nog mensen nodig: van 13:00 tot 16:00 uur 2 vrijwilligers van 16:00 tot 19:00 uur 1 vrijwilliger. Aanmelden kan via kantine@svbedum.nl Op 24 juni wordt er voor de jeugd een zeskamp georganiseerd, er zullen dan ongeveer een 100 jeugdleden op het sportpark vertoeven. Hoe spijtig het ook is, er heeft zich voor die dag nog maar ÉÉN vrijwilliger aangemeld. Als er zich geen vrijwilliggers aanmelden, kan deze dag wederom geen doorgang vinden. De zeskamp begint om 13:30 uur. Aanmelden kan via activiteiten_jeugd@svbedum.nl Namens het bestuur.

Nacompetitie Zondag 1

Programma nacompetitie zondag 1   Na de zeer zure nederlaag in de kampioenswedstrijd tegen Blauw Geel heeft SV Bedum zondag 1 nog steeds een kans op promotie naar de 4e klasse. SV Bedum zo1 heeft zich gekwalificeerd voor de nacompetitie en speelt in de eerste ronde tegen SPW uit Stadskanaal. Programma: Zondag 21 mei – 14.00 uur:                                        SV Bedum – SPW Donderdag 25 mei (Hemelvaart) – 14.00 uur:    SPW – SV Bedum   De winnaar van deze onderlinge wedstrijd dwingt promotie af naar de 4e klasse. De verliezer van deze tweewedstrijd krijgt een herkansing tegen de verliezer van de wedstrijden tussen Houtigehage en Old Forward.   Eventuele wedstrijd tegen één van deze tegenstanders staan gepland voor zondag 28 mei (uit) en zondag 5 juni (thuis in Bedum).