Voetbalvrienden,

Zaterdag 24 juni is de jaarlijkse seizoensafsluiting. Samen met alle leden, vrijwilligers en belangstellenden willen we het seizoen feestelijk afsluiten.

ZESKAMP - Jeugd JO-13 t/m mini’s
De jeugd activiteiten commissie (JAC) organiseert voor de mini's, F, E en D pupillen weer een fantastische zeskamp! De aanmeldingen verlopen via de leider van het team. De zeskamp start om 13:30 uur.

Daarnaast is het JAC nog op zoek naar vrijwilligers. Geef je daarom nu al op als vrijwilliger via activiteiten_jeugd@svbedum.nl en laten wij er met elkaar een super leuke middag van maken voor onze kinderen.

HUTSPOTTOERNOOI – Senioren, jeugd t/m JO-15 en futsalteams
Voor alle senioren, jeugd t/m JO-15 en futsalteams organiseert de activiteitencommissie (AC) het bekende ‘Hutspottoernooi’. Tijdens het toernooi worden de spelers van alle teams gemixt om te strijden voor titel!  Om 13:30 uur klinkt het startsignaal. Wees op tijd om te zien in welk team je bent ingedeeld.

Het toernooi kun je afsluiten met een lekkere barbecue, drankje en hopelijk een warm zonnetje! Spelers kunnen zich , voor het toernooi en barbecue, aanmelden bij de leider van hun team middels het ‘Aanmeldingsformulier TEAMS’. Ook vegetariërs kunnen mee eten. Geef dit even aan op het formulier.

Het formulier graag voor zaterdag 10 juni inleveren aan de Wilhelminalaan 33 te Bedum.

BARBECUE – Alle leden, vrijwilligers en belangstellenden
Rond 18:00 uur is de barbecue warm. Onder het genot van een lekker zonnetje, drankje en muziek kun je deelnemen aan de barbecue. Je kunt jezelf en anderen aanmelden door het ‘Aanmeldingsformulier LEDEN’ in te vullen en voor zaterdag 10 juni in te leveren aan de Wilhelminalaan 33 in Bedum.

De barbecue kost €8,00 per persoon. Het is ook mogelijk om voor een vegetarische barbecue te kiezen!

Meld je snel aan en tot dan!

Met sportieve groet,

AC en JAC

Aanmeldingsformulier LEDEN

Aanmeldingsformulier TEAMS

Geplaatst op: 2017-05-10 14:41:03
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Gebruik trainingsveld deze week.

Beste spelers, Door de regenval van de afgelopen dagen is het trainingsveld niet bespeelbaar. Er kan dinsdag uitgeweken worden naar het hockeyveld voor de training. namens de consuls.

Uitnodiging en Agenda Jaarvergadering SV Bedum

Hierbij nodigt het bestuur alle leden uit de jaarvergadering van SV Bedum op vrijdag 24 november te bezoeken. De vergadering is in de kantine op ons complex. De aanvang van de vergadering is 20.00 uur Concept agenda jaarvergadering SV Bedum 1       Opening 2       Vaststellen agenda 3       Ingekomen stukken/mededelingen 4       Vaststelling van de notulen van de vorige vergadering 18-11-2016 5       Jaarverslag van het bestuur 6       Financieel jaarverslag o   Winst en verliesrekening 2016-2017 o   Balans per 30 juni 2017 7       Verslag van de kascommissie 8       Vaststelling contributies 9       Vaststelling begroting 2017-2018 10    Verkiezing Bestuur Edwin van Zanten               termijn eindigt 1-7-2017 niet herkiesbaar Remko de Rijk                   termijn eindigt 1-7-2017 niet herkiesbaar Vincent Geerling                termijn eindigt 1-7-2019 André van Haag                 termijn eindigt 1-7-2019 Martin Broekmans              termijn eindigt 1-7-2019 Richard Ahlers                   termijn eindigt 1-7-2020 Anita de Jager                   nieuw 11    Rondvraag 12    Sluiting Met  vriendelijke groet, Het bestuur.

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.