Vrijdag 19 mei wordt er een avond georganiseerd voor onze '50+' leden, vrijwillgers en voetbalvrienden! Onder het genot van een hapje en drankje kunt u gezellig kletsen en genieten van een ontspannende avond en natuurlijk het rad van avontuur! U bent van harte welkom in kantine van SV Bedum vanaf 20.00uur.

Geplaatst op: 2017-05-11 07:49:41
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Belangrijke info seizoen 2017-2018

Info voor jeugdleden over start seizoen 17-18   Via onderstaande nieuwsbrief wil de Jeugdcommissie en het Technisch Hart Jeugdopleiding van SV Bedum alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers informatie verstrekken met betrekking tot het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018. Alle relevante informatie die betrekking heeft op de start van het nieuwe seizoen is te lezen in deze nieuwsbrief.

Terugblik op het seizoen 2016-2017

Terugblik op een zeer succesvol seizoen voor SV Bedum In het vierde jaar na de fusie van VVBedum en CVVB beleefde SV Bedum het meest succesvolle seizoen in haar bestaan. Zonder dat we hier alle kampioenen kunnen noemen een korte terugblik op het seizoen 2016-2017.   Natuurlijk is het niet alleen maar feest, SV Bedum (za) 1 speelde dit seizoen voor het eerst een niveau lager dan we jaren gewend zijn. Maar dat biedt natuurlijk ook mogelijkheden. Het lijkt erop dat de hoofdmacht van SV Bedum door het vertrek van spelers van buiten een verjongingskuur heeft ondergaan, veel jonge spelers hebben in het afgelopen seizoen hun debuut gemaakt en samen met andere hieronder genoemde ontwikkelingen mag dit gerust als een belofte voor de toekomst worden gezien. Ook voor de vrouwen van SV Bedum 1 was het een seizoen met gemengde gevoelens. Vol goede moed begonnen in de 2e klasse, maar dat bleek toch nog een brug te ver te zijn. Volgend seizoen wordt weer begonnen in de 3e klasse en dan kan het nog een keer geprobeerd worden. Zondag 1 had lang uitzicht op rechtstreekse promotie zonder nacompetitie of beslissingswedstrijden. Uiteindelijk komt dit team terug in de 4e klasse maar vraag niet hoeveel moeite dit in alle extra wedstrijden heeft gekost. Zaterdag 2 werd gewoon kampioen in de Reserve 1e klasse waardoor er volgend seizoen ook een seniorenteam op Hoofdklasse-niveau zal acteren, zij het de Reserve Hoofdklasse. Bijzonder is het verhaal van alle standaardteams van de jeugd bovenbouw. B1 en C1 slaagden er beiden in om kampioen te worden waardoor nu alle standaardteams van de SV Bedum Bovenbouw in de Hoofdklasse spelen, dat is in ieder geval een primeur voor SV Bedum, maar misschien ook wel voor de beide voorgangers CVVB en vv Bedum. Gelukkig redde ook de A1 het om NIET te degraderen al kon slechts op het nippertje worden voorkomen dat daar nacompetitie voor moest worden gespeeld. Nog zo’n bijzonder verhaal over het hoogst spelende jeugdteam van SV Bedum, de JO13-1. In de landelijke 3e divisie uitkomend eindigde dit team gewoon op een tweede plek achter VV Heerenveen1920, satellietclub van scHeerenveen. Door het terugtrekken van het FC.Groningen JO12 (D2) bleek er een plek vrij te komen in de 2e divisie en zo spelen deze mannen volgend seizoen nog een niveautje hoger. Naast al deze hiervoor genoemde teams zijn er nog zoveel andere teams van SV Bedum kampioen geworden dat het bestuur van SV Bedum samen met de Jeugdcommissie gemeend heeft om dit voorjaar voor het representatief fotograferen van deze kampioenen een speciale kampioensschaal aan te schaffen.  Bestuur, jeugdcommissie, trainers, leiders en iedereen die zich ook maar een beetje mede-verantwoordelijk voelt voor het fantastische afgelopen seizoen, bij deze van harte gefeliciteerd en een heel erg goede voetbalvrije periode en vakantie toegewenst!

Seizoen SV Bedum afgesloten

Op zaterdag 24 juni jl. een prachtige SV Bedum seizoensafsluiting gevierd. Tijdens de afsluiting werd Roy Mertens uitgeroepen tot "Beste Speler" van het afgelopen seizoen. Roy Mertens, van harte gefeliciteerd! Ook de nummers twee en drie van harte proficiat, Jake Smit (3e) en Richard de Boer (2e). De jury voor deze seizoensprijzen staat onder leiding van Wessel Hoeksema. Verder heel veel dank aan de beide Activiteitencommissies voor Jong en Oud en natuurlijk de vrijwilligers die dit mogelijk maakten. Ondanks de veelheid aan activiteiten in de Sportweek van Bedum hebben jullie er met zijn allen een zeer geslaagd gebeuren van gemaakt. Op de website van Duut Knol heel veel foto's van dit feestje. http://www.duutfotografie.nl/

Afscheid Jan Drenth

Afscheid Jan Drenth In de luwte van de afsluiting van het seizoen werd op 24 juni jl. ook afscheid genomen van oud trainer en speler Jan Drenth. Jan heeft als voetballer, maar ook als trainer veel successen gekend. Een van de hoogtepunten was het winnen van de KNVB-beker met de A-junioren. Daarnaast heel veel mooie en goede herinneringen, eerst bij de jeugd en de laatste jaren bij de senioren. ... Als duurzame blijk van waardering heeft het bestuur hem een vaste plek aan een prachtige picknicktafel aangeboden.