Programma nacompetitie zondag 1

Na de zeer zure nederlaag in de kampioenswedstrijd tegen Blauw Geel heeft SV Bedum zondag 1 nog steeds een kans op promotie naar de 4e klasse.

SV Bedum zo1 heeft zich gekwalificeerd voor de nacompetitie en speelt in de eerste ronde tegen SPW uit Stadskanaal.

Programma:

Zondag 21 mei – 14.00 uur:                                        SV Bedum – SPW

Donderdag 25 mei (Hemelvaart) – 14.00 uur:    SPW – SV Bedum

De winnaar van deze onderlinge wedstrijd dwingt promotie af naar de 4e klasse. De verliezer van deze tweewedstrijd krijgt een herkansing tegen de verliezer van de wedstrijden tussen Houtigehage en Old Forward.

Eventuele wedstrijd tegen één van deze tegenstanders staan gepland voor zondag 28 mei (uit) en zondag 5 juni (thuis in Bedum).

Geplaatst op: 2017-05-18 10:53:26
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Gebruik trainingsveld deze week.

Beste spelers, Door de regenval van de afgelopen dagen is het trainingsveld niet bespeelbaar. Er kan dinsdag uitgeweken worden naar het hockeyveld voor de training. namens de consuls.

Uitnodiging en Agenda Jaarvergadering SV Bedum

Hierbij nodigt het bestuur alle leden uit de jaarvergadering van SV Bedum op vrijdag 24 november te bezoeken. De vergadering is in de kantine op ons complex. De aanvang van de vergadering is 20.00 uur Concept agenda jaarvergadering SV Bedum 1       Opening 2       Vaststellen agenda 3       Ingekomen stukken/mededelingen 4       Vaststelling van de notulen van de vorige vergadering 18-11-2016 5       Jaarverslag van het bestuur 6       Financieel jaarverslag o   Winst en verliesrekening 2016-2017 o   Balans per 30 juni 2017 7       Verslag van de kascommissie 8       Vaststelling contributies 9       Vaststelling begroting 2017-2018 10    Verkiezing Bestuur Edwin van Zanten               termijn eindigt 1-7-2017 niet herkiesbaar Remko de Rijk                   termijn eindigt 1-7-2017 niet herkiesbaar Vincent Geerling                termijn eindigt 1-7-2019 André van Haag                 termijn eindigt 1-7-2019 Martin Broekmans              termijn eindigt 1-7-2019 Richard Ahlers                   termijn eindigt 1-7-2020 Anita de Jager                   nieuw 11    Rondvraag 12    Sluiting Met  vriendelijke groet, Het bestuur.

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.