Beste leden,

Van een aantal commissies komen de signalen dat er mail van hun niet goed afgeleverd wordt. Dit kan tot gevoelg dat belangrijke mails niet behandeld worden.

Via deze weg aan iedereen het verzoek om hun SPAM te checken of daar mail binnen komt van SV Bedum. Mocht dit het geval zijn dan graag het bewuste mailadres als veilig zien.

Namens de website commissie.

Geplaatst op: 2017-08-09 05:58:54
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.