Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app van de KNVB mogelijk zijn. Het DWF invullen via de pc is dus niet meer mogelijk!
De wedstrijdzaken-app is nu al te downloaden via de Apple-store of Google Play voor Android telefoons. Registratie (inloggen) moet via het emailadres welke je hebt opgegeven bij de ledenadministratie.

Het mobiele wedstrijdformulier (mDWF) wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO12 en MO12. Het “oude” DWF is niet meer beschikbaar. Ook het senioren 7 tegen 7 voetbal geeft de uitslag door via de Wedstrijdzaken app. Voor Onder 8 t/m Onder 11 is er geen verandering. Geen gebruik mDWF, maar de uitslag invoeren via Sportlink Club.

De voordelen op een rij:

• Minder tijd kwijt aan het invullen van het Digitale Wedstrijdformulier
    Het wedstrijdformulier kan per telefoon ingevuld worden en na de wedstrijd vult de scheidsrechter de uitslag in via zijn telefoon. Er hoeft geen gebruik meer gemaakt te worden van de PC.
  • Geen gedoe meer met de spelerspasjes
    Met de Wedstrijdzaken-app zijn de fysieke spelerspassen verleden tijd; alle pasjes van je team zitten namelijk digitaal in de app. En mocht je zó verstrooid zijn dat je zelfs je telefoon vergeet, kan je ook gewoon inloggen op het toestel van iemand anders om de pasjes te laten zien en het formulier in te vullen.

Juiste emailadres
Voorwaarde is dat elk lid bekend moet zijn bij SV Bedum en de KNVB met het juiste emailadres. Gebruik voor het inloggen bij de App Wedstrijdzaken dus het e-mailadres waar je mee bekend bent bij SV Bedum.

HOE WERKT HET mDWF?

De handleiding voor de leiders kan via onderstaande mail bekeken worden. Hierin staat duidelijke beschreven welke stappen gevolgd moeten worden om het mDWF in te kunnen vullen.

Instructievideo

Via onderstaande link kan een video (2:22 minuten) bekeken worden hoe het mDWF gebruikt moet gaan worden door de leiders.

Wil je meer weten over het mDWF dan verwijzen we graag naar sites van Sportlink en de KNVB.
Daar is een lijst te vinden met de meest gestelde vragen en antwoorden:

Geplaatst op: 2017-08-30 13:43:39
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.