Grote Clubactie 2017

Het is weer zover!! Ook in 2017 doet SV Bedum natuurlijk weer mee met de Grote Clubactie. De loten zullen verkocht gaan worden door de spelers van JO8 tot en met de JO/MO-15 teams.

De opbrengst komt zoals ook in de voorgaande jaren geheel ten goede aan de jeugdafdeling van SV Bedum. Vorig jaar zijn er aardig wat loten door onze jeugdleden verkocht! Dit jaar willen we proberen om de onze club aan een nog mooiere opbrengst te helpen.

Om onze jeugdleden te stimuleren hun beste beentje voor de club voor te zetten willen we de jeugdleden belonen voor het verkopen van de loten. Voor elke 10 verkochte loten ontvangt de verkoper een bonus van EUR 2,50 van SV Bedum! Dat is een lekkere kans om op een eenvoudige manier wat bij te verdienen, toch?!

Verder is er een prijs te verdienen voor het team die de meeste loten verkoopt! Een gezellig teamuitje naar keuze t.w.v. € 5,00 p.p.

De Grote Clubactie stelt zelf ook honderden prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers van Nederland! De hoofdprijs is een Playstation 4 met een spel naar keuze. Verder kun je nog een fiets, een trainingspak of entreekaarten voor Madame Tussauds, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes winnen. Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je als je klaar bent met lotenverkopen, jezelf inschrijven op kids.clubactie.nl. Dit kan van 16 september t/m 12 december.

Hoe komen de jeugdspelers aan de loten?

De loten kunnen op zaterdag 16 september opgehaald worden in de bestuurskamer door de leiders van de betreffende jeugdteams. De leiders zullen de loten vervolgens verdelen over de spelers van hun teams. De startdatum voor de verkoop van de loten is ook zaterdag 16 september 2017.

Nog even ter extra informatie, verkopers van loten hoeven nooit met geld over straat te lopen. Wanneer iemand een lot koopt dan hoeft hij of zij alleen zijn/haar gegevens in te vullen en voor de trekkingsdatum wordt het verschuldigde bedrag gewoon van de bankrekening afgeschreven. Bij deze afschrijving staat dan tevens het lotnummer vermeld.

We hopen ook dit jaar weer op het enthousiasme van onze jeugdleden om de loten te verkopen aan familie, vrienden, buren en kennissen.

Tip 1: Vermeld goed zichtbaar je eigen naam/team op het lotenboekje zodat we weten wie de loten heeft verkocht.

Tip 2: Zorg ervoor dat de namen en IBAN/bankrekeningnummers van de mensen aan wie de loten zijn verkocht duidelijk leesbaar zijn.

Succes allemaal!!!

Voor vragen over de Grote Clubactie kan contact op worden genomen met Anita de Jager, Coördinator Grote Clubactie:

e-mail:                groteclubactie@svbedum.nl

Geplaatst op: 2017-09-15 07:45:45
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.