GROTE CLUBACTIE 2017

Extra informatie, verkopers van loten mogen geen contant geld aannemen. Wanneer iemand een lot koopt, hoeft hij/zij alleen de gegevens op het strookje in te vullen en voor de trekkingsdatum wordt het verschuldigde bedrag van de bankrekening afgeschreven. Bij deze afschrijving staat dan tevens het lotnummer vermeld.

Kinderen die loten verkopen, kunnen zich inschrijven op www.kidsclubactie.nl

Hier zijn nog extra prijzen te winnen voor de beste lotenverkopers van Nederland. De hoofdprijs is een Playstation 4 met een spel naar keuze. Verder zijn er nog diverse andere prijzen te winnen.

Bovendien ontvangt de verkoper bij elke 10 verkochte loten een bonus van € 2,50 van SV Bedum. Het team dat de meeste loten verkoopt, wint een teamuitje naar keuze t.w.v. € 5,00 p.p.

Mocht je al je loten verkocht hebben en je wilt nog een nieuw boekje neem dan even contact op met het volgende mailadres: groteclubactie@svbedum.nl

Ook voor andere vragen, kun je naar dit adres mailen.

Veel succes met de verkoop!

Geplaatst op: 2017-10-01 11:32:01
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.