Vrijdag 24 november 2017 is de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Voorlopige agenda en uitnodiging volgt op deze site.

Een bestuurslid wordt telkenmale voor vier jaar gekozen. Hierdoor zijn dit jaar regulier aftredend Remko de Rijk en Edwin van Zanten. Beide heren zullen zich niet herkiesbaar stellen. Dit betekent dat hiermee respectievelijk de functies secretaris en voorzitter vacant komen. Indien u geïnteresseerd bent in één van deze functie, dan kunt u dit aangeven bij een van de bestuursleden.

Het bestuur.

Geplaatst op: 2017-10-01 18:11:40
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.