Voetbaldag ‘Het Klokje Rond’ 2017

Op woensdag 25 oktober 2017, in de herfstvakantie, organiseert SV Bedum voor alle spelers en speelsters van D, E en F de traditionele voetbaldag ‘Het Klokje Rond’.

Een hele dag voetballen met ’s avonds een spannend avondspel.

Aanvang 9:00 uur,
Aanwezig 8:45 uur
Einde 20:45 uur

De kosten voor deze dag zijn 3,00 euro. Dit kan je op de dag zelf meenemen.

Spullen die je niet moet vergeten:
* Voldoende voetbalkleding (hangt van het weer af)
* Douche spullen
* Slippers/schoenen voor in de kantine
* Warme avondkleding (hoeft geen voetbalkleding te zijn)
* Zaklamp
* Pen
* Lunchpakket

Het avondeten wordt geregeld door SV Bedum, ’s middags eten we ons eigen lunchpakket.

Aanmelden voor deze dag kan als volgt: Stuur een mail naar hetklokjerond2015@gmail.com
Duidelijk je naam en team vermelden. Je krijgt van ons een bevestigingsmail terug.

Let op: we hebben ruimte voor 100 kinderen.
Deadline voor het aanmelden: tot zondag 22 oktober.

Lijkt het je leuk om een hele dag te voetballen? Meld je dan snel aan!

Groetjes,

Bas Groeneveld
Tonnie Bonder
Vincent Geerling

Geplaatst op: 2017-10-08 16:31:57
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.