Vrijdag 13 oktober gaat SV Bedum SKILLS weer van start!

SV Bedum SKILLS is een extra voetbalmogelijkheid voor alle MO11, MO13, JO9/8, JO1/101 en JO13-pupillen van SV Bedum op de vrijdagmiddag.

Vast onderdeel is een specifieke voetbaltechniektraining. In de resterende tijd worden er onderlinge wedstrijden (bijvoorbeeld 4 tegen 4) gespeeld.

Deelname is gratis en verplicht tot niets!

Alle pupillen zijn welkom!

We beginnen om 16.45 uur en het duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Alles wat je moet weten over SV Bedum SKILLS lees je hieronder!

Hopelijk tot vrijdag! Tot SKILLS!

SV Bedum Skills

Elke vrijdagmiddag kunnen de pupillen van SV Bedum weer meedoen met SV Bedum SKILLS!

Onder leiding van de jeugdtrainers van SV Bedum wordt wekelijks een extra trainingsmogelijkheid geboden. Er zullen vooral veel partijtjes gespeeld worden!

Lees hier alles wat je moet weten over SV Bedum SKILLS:

Voor wie is SV Bedum SKILLS bedoeld?

Alle MO13-, MO11-, JO13-, JO11/10-en JO9/8-pupillen van SV Bedum kunnen meedoen.

Is het alleen voor pupillen van SV Bedum?

Ook pupillen van vv Noordwolde en vv Middelstum kunnen meedoen. De Jeugdcommissies van deze verenigingen hebben daar een samenwerkingsovereenkomst over.

Hoe laat begint het?

SV Bedum SKILLS is op vrijdagmiddag. Aanvang is 16.45 uur en het duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het kunstgrasveld is vanaf ongeveer 16.15 uur toegankelijk voor de deelnemers aan SKILLS.

Als ik aan SKILLS meedoe, kan ik dan een keer minder naar de training van mijn team?

Nee. SV Bedum SKILLS is een extra mogelijkheid om te trainen en om dus een betere voetballer te worden. Het staat verder los van de training van je eigen team. Met je team kun je twee keer in de week trainen. SKILLS is dus de derde trainingsmogelijkheid.

Moet ik me van tevoren inschrijven als ik mee wil doen?

Nee. Zorg gewoon dat je op tijd aanwezig bent, meld je bij de trainer die de inschrijvingen bijhoudt en dan kun je meedoen.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee. Alle pupillen van SV Bedum, Middelstum en Noordwolde kunnen gratis deelnemen aan SKILLS.

Als ik één keer heb meegedaan, moet ik dan elke week komen?

Nee. Je mag zelf weten wanneer en hoe vaak je komt. Kun je niet altijd maar heb je toch zin om een keer mee te doen? Geen probleem. Wil je elke week komen? Helemaal goed! Je mag dus zelf weten hoe vaak je komt.

Train ik bij SV Bedum SKILLS met mijn eigen team?

Nee. De techniektraining wordt door alle deelnemers samen getraind. Bij de partijtjes zullen er wel groepen op leeftijd en/of kwaliteit ingedeeld worden.

WEET JE NU GENOEG?

TOT VRIJDAG BIJ SV BEDUM SKILLS!!

Geplaatst op: 2017-10-10 08:24:28
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.