Vanaf zaterdag 14 oktober staat deze doos in de kantine van SV Bedum.

Hier kun je je lotenboekje in doen als je klaar bent met de verkoop.

Controleer wel even voordat je hem inlevert of alle gegevens goed ingevuld zijn (vooral de naam, het rekeningnummer en handtekening van de koper).

Vermeld op de voorkant van het boekje ook je eigen naam en team, dit is belangrijk om te bepalen welk team de meeste loten heeft verkocht om in aanmerking te komen voor het teamuitje naar keuze.

Per 10 loten die je hebt verkocht, ontvang je ook nog eens € 2,50 van de club. Dit zal aan het einde van de actie uitbetaald worden aan de betreffende verkopers (alles wordt geregistreerd, dus dat komt helemaal goed). Tevens ontvangt elke verkoper die 20 loten of meer heeft verkocht, een voucher met diverse kortingsbonnen.

Alle boekjes moeten uiterlijk 11 november ingeleverd zijn.

Met vriendelijke groet,

Anita de Jager

groteclubactie@svbedum.nl

Geplaatst op: 2017-10-13 08:55:30
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.