Beste leden,

Per abuis staat er in de mail dat het gaat om het 1e kwartaal 2017-2018, dit moet natuurlijk 2e kwartaal 2017-2018 zijn (oktober, november, december 2017). De contributie zal op 27 oktober 2017 worden geïncasseerd.

Voor een aantal leden zal de factuur dit kwartaal wat hoger zijn dan het 1e kwartaal van dit seizoen.

In deze factuur zijn namelijk de boetes voor het seizoen 2016/2017 en voor het seizoen 2017/2018 t/m 21 oktober 2017 opgenomen.

Mocht je hierdoor in de problemen komen, neem dan even contact op met contributie@svbedum.nl, zodat er eventueel een betalingsregeling kan worden afgesproken.

Namens het bestuur.

Geplaatst op: 2017-10-23 16:05:59
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.