Bericht van Sinterklaas en zijn Pieten voor alle mini’s, JO8- & JO9-spelers van SV Bedum!

Beste voetballers van SV Bedum,

Sinterklaas heeft vernomen dat bij SV Bedum binnenkort het jaarlijkse Sinterklaas feest wordt gevierd.

Hij wil daarom alle kinderen van de mini’s, JO8 en JO9 graag uitnodigen voor dit feest op woensdag 29 november 2017 van 14.30 tot +/- 17.00 uur.

Het leek Sinterklaas leuk om het feest dit jaar in de sporthal te vieren en om samen met de Pieten een onderling zaalvoetbaltoernooitje te spelen.

Graag opgeven voor zaterdag 25 november door een e-mail met je naam en het team waar je in speelt te sturen naar activiteiten_jeugd@svbedum.nl.

Jij komt toch ook?

Groetjes van Sinterklaas en zijn Pieten.

Geplaatst op: 2017-11-08 22:57:25
Deel deze pagina:

Recente nieuwsberichten

Velden afgekeurd!

Beste belangstellenden, Door de hevige regenval, kan er alleen op veld 1 gevoetbald worden. De volgende wedstrijden vinden doorgang: 12:30 uur SV Bedum 3 - mamio 2 14:30 uur SV Bedum jo19-1 - wildervank jo19-1 Namens de consul

Clublijn SV Bedum bij Sporthuis Winsum

Mooi op tijd voor de intocht van Sinterklaas willen wij u alvast mede namens Sporthuis Winsum verblijden met de nieuwe Clublijn van SV Bedum. Zoals u ongetwijfeld weet is Sporthuis Winsum vaste sponsor van de SV Bedum Pupil van de Week en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

Afgelopen maandag hebben vijf leden van SV Bedum met succes de KNVB verenigingsscheidsrechter-cursus afgerond. Op de foto v.l.n.r. Henk Steenhuis (cursusleider), Klaas Harm Snitjer, Jan Heikamp, Rigte Jan ten Kate, Koen Balkema en Maurins Boonstra. Weer vijf gediplomeerde scheidsrechters bij SV Bedum. Volgens scheidsrechtercoordinator Wim Heemstra heeft SV Bedum nu een scheidsrechterkorps dat bijna 100% gediplomeerd is.