High Tea voor vrijwilligers

Gisteravond ontvingen wij het volgende bericht van de gemeente:

Naast de uitreiking van de Waarderingsroos voor waardevolle vrijwilligersinitiatieven in de gemeente Bedum, wil de gemeente Bedum dit jaar ook haar waardering voor vrijwilligers uitspreken met een gezellige High Tea middag. Deze wordt op donderdag 15 november 2018 samen met Steunpunt Vrijwilligerswerk Bedum georganiseerd in Grand Café Koning,  Boterdiep ZZ 38 te Bedum.

De High Tea middag is voor vrijwilligers die woonachtig zijn in de gemeente Bedum en die zich inzetten voor bijvoorbeeld buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk,  goede doelen, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties.

Programma
Tijdens de High Tea van 14:30 tot 17:00 uur kunnen vrijwilligers genieten van thee of koffie en diverse hapjes en is er ruimte voor ontmoeting. Verder is er een portretfotograaf aanwezig en theater. Deelname aan deze activiteiten is geheel vrijblijvend!

Aanmelden
Vrijwilligers uit gemeente Bedum kunnen zich t/m 9 november aanmelden via het mailadres highteabedum@gmail.com. Bij aanmelding graag uw naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie vermelden. Gezien de beschikbare ruimte kunnen er maximaal 60 vrijwilligers deelnemen aan de High Tea  en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 9 november krijgt u een bevestiging van deelname. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de inloop is vanaf 14:00 uur.

Wij hopen u op 15 november te mogen begroeten!

Geplaatst op: 23-10-18 19:55