Tip voor de Sint

Een “Tip van de Sint” voor alle leden van SV Bedum! De nieuwe kledinglijn is zaterdag 10 november te bestellen in onze kantine. Jeugdleden kunnen de kleding passen in de kantine en de kleding kan direct besteld worden. Alle items uit de nieuwe kledinglijn kunnen worden voorzien van namen en inkt-geprinte logo’s van SV Bedum.

Op zaterdag 10 november zal er een stand van het Sporthuis Winsum in onze kantine staan. De stand zal er vanaf 09:00 uur staan en zal om 13:00 uur weer vertrekken. Namens Sporthuis Winsum zal Henk Steenhuis aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en te helpen bij het passen.

Let op: spullen die op 10 november besteld worden zullen voor Sinterklaas geleverd worden, een leuke cadeautip voor jeugdleden!

Geplaatst op: 24-10-18 19:28