Vooruitblik Weekend

Dit weekend komt het eerste elftal niet in actie. Deze week is er dus geen wedstrijdvoorbeschouwing. Toch staat er weer een leuk weekend voor de boeg en gebeurt er genoeg op ons sportpark!

Vrijdag - SV Bedum Skills
Op vrijdagmiddag zal SV Bedum Skills voor het eerst dit seizoen gehouden worden. Skills begint om 16:45 uur en is rond 18:00 uur afgelopen. Er zullen vooral partijtjes gespeeld worden. De leiding van SV Bedum Skills is in handen van Duurt Stoppels. Meer informatie over SV Bedum Skills is hier te vinden.

Zaterdag - Thuiswedstrijden
Op zaterdag zijn er de hele ochtend en middag wedstrijden in Bedum. In de middag spelen Bedum 4, Bedum 5, Bedum 6 en Bedum 7 allemaal thuiswedstrijden. Om 15:00 uur beginnen de laatste wedstrijden van de dag. Bedum 2 speelt de bekerwedstrijd tegen ASVB 2 en JO19-1 speelt thuis tegen Marum JO19-1. Het hele programma is hier te vinden.

Zaterdag - Verkoop Clublijn
Vanaf 09:00 uur zal Sporthuis Winsum in onze kantine staan met een stand. Bij deze stand is het mogelijk om de nieuwe clubkleding te passen en te bestellen. Henk Steenhuis zal namens Sporthuis Winsum aanwezig zijn bij de stand. De verkoop eindigt om 13:00 uur. Meer informatie over de kledingverkoop is hier te vinden.

Zaterdag - Oktoberfest 2018
We sluiten het weekend af met het jaarlijkse Oktoberfest. Om 18:00 uur zal de kantine zaterdag sluiten. Tussen 18:00 en 19:00 uur zal de kantine omgebouwd worden en om 19:00 begint het feest! Het feest is bedoeld voor leden van de vereniging en toegang is 18+. Het nieuwsbericht over het Oktoberfest is hier te vinden.

Fijn weekend allemaal! - Webteam

Geplaatst op: 08-11-18 20:26