Workshop Cruijff Football

Workshop Cruijff Football bij SV Bedum

Op vrijdag 19 oktober 2018 organiseert SV Bedum in samenwerking met Cruyff Football (www.cruyfffootball.com/nl) de WORKSHOP “Techniektraining met Cruijffiaanse principes”. De workshop is in eerste instantie bedoeld voor de jeugdtrainers van SV Bedum maar we willen jeugdtrainers van verenigingen uit de regio ook de kans bieden om hierbij aanwezig te zijn. We vragen daarvoor een vergoeding van EUR 20,00 per deelnemer. Er is plek voor ongeveer 30 jeugdtrainers van andere verenigingen om de workshop bij te wonen. Indien jeugdtrainers van andere vereniging de workshop willen bijwonen dan kunnen zij zich aanmelden via een mail aan v.geerling@xs4all.nl. Inschrijvingen gaan op volgorde van aanmelding en helaas geldt vol = vol.

Inhoud van de workshop:
WORKSHOP “Techniektraining met Cruijffiaanse principes”

“Alles begint bij de beheersing van de basistechniek” - Johan Cruijff

Het Cruyff Football model bestaat onder meer uit spelprincipes en skills. In deze workshop leggen we de verbinding tussen deze elementen, vanuit het perspectief van techniektraining. Zo leer je hoe je de technische vaardigheden van jouw spelers kunt verbeteren en de creativiteit en spelintelligentie stimuleert.

De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

• onze visie op trainen
  • de wat, waarom en hoe van spelprincipes
  • welke technische vaardigheden onderscheiden wij
  • hoe train ik techniek, creativiteit en spelintelligentie
Geplaatst op: 08-10-18 07:48