Ouderavond jeugdteams

Traditiegetrouw beginnen we het voetbalseizoen met een ouderavond voor alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden.

Maandag 26 augustus 2019 staat deze Algemene Ouderavond van SV Bedum gepland.

We verdelen de avond in twee groepen:

• JO13, JO12, JO11, JO10, JO9, JO8 en mini-pupillen van 19.30 tot 20.30 uur
  • JO19, JO17, JO15 en alle MO-teams van 20.45 tot 21.45 uur

Aan het begin van een nieuw voetbalseizoen wil de Jeugdcommissie van SV Bedum de ouders graag inlichten over de organisatie, regels en afspraken van onze jeugdafdeling. De gedachte daarachter is dat we meteen aan het begin van het seizoen duidelijk willen maken wat een jeugdspeler en ouder van SV Bedum kan en mag verwachten.

Daarnaast willen we ook graag meteen helder maken wat SV Bedum van de ouders van onze jeugdleden verwacht.

Verder is het de bedoeling dat een ieder na afloop van de ouderavond inzicht heeft hoe de jeugdafdeling van SV Bedum functioneert, wie wat doet en waarvoor verantwoordelijk is en dat ouders weten bij wie ze moeten zijn indien ze iets willen weten of iets kwijt willen.

Zet deze datum alvast in jullie agenda! Dit alles om samen een mooi voetbalseizoen te gaan beleven!