Start Grote Clubactie 2020

Op zaterdag 19 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Ook in 2020 doet SV Bedum natuurlijk weer mee. De loten zullen verkocht gaan worden door de spelers van JO8 tot en met de JO/MO-13 teams. Als je geen lotenboekje hebt ontvangen en toch graag loten wilt verkopen, stuur dan even een mail naar groteclubactie@svbedum.nl, dan kunnen we regelen dat je alsnog een boekje krijgt. Dit jaar is het ook mogelijk om direct online loten te verkopen. De koper scant dan de QR-code op het verkoopboekje en vult in het bijzijn van de verkoper zijn/haar gegevens online in. De koper ontvangt zijn lotnummer(s) per e-mail. Verkopers kunnen zo ook zelf eenvoudig de link delen met familie en vrienden op afstand. Elk lid heeft zijn eigen QR-code, deze is al op het verkoopboekje geplakt.

Van de opbrengst willen we graag een pannaveld voor de jeugd aanschaffen, we hebben hier vorig jaar al een begin mee gemaakt, maar helaas is er nog niet voldoende geld om dit daadwerkelijk uit te voeren, dus we hopen op een superopbrengst dit jaar.

Om onze jeugdleden weer extra te stimuleren, geven wij iedere verkoper een bonus van EUR 2,50 voor elke 10 verkochte loten.

De Grote Clubactie stelt zelf ook vele prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers van Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je je vanaf 19 september aanmelden via www.clubactie.nl.

We hopen ook dit jaar weer op het enthousiasme van onze jeugdleden om de loten te verkopen aan familie, vrienden, buren en kennissen.

De lotenboekjes zullen vanaf dinsdag 15 september voor/tijdens/na de training worden uitgedeeld door de trainers van jullie team. Let op: verkopen mag pas vanaf zaterdag 19 september.

Veel succes!

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar:

groteclubactie@svbedum.nl