Corona update 5 september

Met ingang van zaterdag 5 september is het ook mogelijk om o.a. vooraf via een QR code in te checken wanneer je naar het sportpark gaat. Alle thuisspelende teams hoeven zich niet aan te melden omdat deze gegevens vanuit sportlink (wedstrijdformulier) kunnen worden achterhaald.

Daarnaast hangen er op het sportpark zowel bij de ingang als op andere plekken diverse posters waarop ook deze QR code staat afgebeeld en is inchecken op het sportpark ook mogelijk.

En voor diegene die niet bekend is met de werkwijze van de QR code liggen er vanaf zaterdag formulieren bij de ingang waarop je de eigen persoonlijke gegevens kunt invullen en direct kunt deponeren in een afgesloten bus.

De gegevens die zowel via de QR code als via de fysieke formulieren worden verzameld worden na maximaal twee weken vernietigd.

We hopen hiermee de drukte bij ingang te verminderen en bij te dragen aan een betere doorstroming op ons sportpark.

Naar Incheckformulier

Voor meer informatie over coronaprotocollen binnen onze verenigingen verwijzen wij naar het volgende nieuwsbericht: