5 Jaar SV Bedum - 5 Hoogtepunten

In de aanloop naar het lustrumfeest van onze vereniging willen wij stil staan bij een vijftal bijzondere momenten in de afgelopen vijf jaar SV Bedum. Deze serie willen wij beginnen met een jaarlijks terugkerend feest dat onze vereniging elk jaar weer op z’n kop zet.

In 2016 werd de eerste editie van het Oktoberfest georganiseerd. De meeste mensen wisten niet precies wat ze moesten verwachten. “Zal ik wel verkleed gaan? Dan ben ik vast de enige met zo’n pak aan”. Eenmaal in de kantine begon het rustig, maar binnen no-time stond iedereen op de tafels te dansen. De schrijver van dit stuk kan zich slechts 1 persoon herinneren die geen lederhosen had aangetrokken. De kantine werd omgebouwd tot een heuse ‘biergarten’ en er werd tot in de late uurtjes doorgefeest.

De tweede editie was een nog groter feest. De kantine was stampvol en naar verluidt probeerden er zelfs ‘niet-leden’ binnen te glippen. Vrijwel alle aanwezigen waren verkleed, jong, oud, dames, heren, vrijwilligers en begeleiders. Een feest dat alle leden jaarlijks bij elkaar brengt.

Ondanks dat het Oktoberfest pas sinds 2016 op de kalender staat, is het feest nu al niet meer weg te denken uit de SV Bedum kalender. Via deze weg willen wij de activiteitencommissie complimenten geven voor de jaarlijkse organisatie! Wij hopen dat de pullen en biertafels nog vaak tevoorschijn gehaald worden.

Webteam SV Bedum

Geplaatst op: 13-08-2018 20:51