Actie Klaverblad

Begin van dit jaar heeft sv Bedum hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen een consumentenactie gehad waarbij klanten een VT Wonen abonnement kregen.

Er zijn na het sluiten van deze succesvolle actie een aantal van deze abonnementen over. Klaverblad zou graag – in samenwerking met haar tussenpersoon Dijk & Belga - deze abonnementen aan de voetbalvereniging sv Bedum willen doen toekomen.
Men denkt daarbij aan bijvoorbeeld die geweldige vrijwilligers, ereleden, of gewoon aan iemand die het verdient..maar in ieder geval.. lid van sv Bedum. Dat is een voorwaarde.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is voor donderdag 14 november 23:59 uur een mail te sturen naar info@dijkbelga.nl .
In die mail dien je aan te geven : je naam, adres, postcode en woonplaats. Er zijn slechts 30 gratis VT Wonen abonnementen cadeau te doen.

De gegevens worden vervolgens doorgegeven aan VT Wonen en binnen een paar dagen ontvangt iedereen zijn VT Wonen abonnement op de mat.
Eenvoudiger kan het niet !

In totaal ontvangen de gelukkigen 5 VT Wonen tijdschriften.
Daarna stopt het abonnement vanzelf. Hier hoeft niets voor gedaan te worden.

We hopen dat jullie het leuk vinden !

Let op : donderdagavond voor 23:59 uur dient de aanmelding binnen te zijn én alleen de eerste 30 aanmeldingen maken we gelukkig. Mocht u te laat aangemeld hebben (te laat tijdstip, of buiten de eerste 30) dan krijgt van Dijk & Belga een persoonlijke mail terug.

Alvast veel leesplezier gewenst door uw hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen én uw tussenpersoon dichtbij, Dijk & Belga

Geplaatst op: 13-11-2019 21:25