Bedum in de ban van SV Bedum challenges

Bedum in de ban van SV Bedum challenges

Bedum in de ban van SV Bedum challenges

In de afgelopen 2 weken organiseerde de Jeugdopleiding van SV Bedum de SV Bedum challenges voor jeugdspelers uit de 08 t/m 019 categorie. 14 dagen lang stond er elke ochtend een nieuwe voetbal uitdaging in verschillende niveaus online op de mediakanalen van SV Bedum en dat werd een groot succes: https://www.dvhn.nl/groningen/Voetballers-Bedum-laten-online-voetbalkunsten-zien-25468012.html

  • 14 challenges
  • Voetbalplezier ouder en kind
  • Buiten spelen
  • 100 + deelnemers
  • 1500 + video’s
  • Challenges regionaal en internationaal gedeeld

Voor de winnaars per leeftijdscategorie heeft Dijk en Belga hypotheken en verzekeringen een leuke prijs geregeld. Op maandag 30 maart maken we om 12:00 u. de winnaars bekend via het Facebook account van SV Bedum. SV Bedum zorgt vervolgens dat de prijs bij de winaars terecht komt. Vanwege de Corona maatregelen is een officiële uitreiking op het sportpark niet mogelijk.

Tot slot een dankwoord aan alle organisatoren. Bedankt Marcel Kuipers, Mark Kruizinga, Tim Staal, Duurt Stoppels, Simon Cageling en Anno Loonstra. Mede dankzij jullie inzet konden we 14 dagen lang elke dag een challenge online zetten. De tijd die we er samen in hebben gestoken, was het dubbel en dwars waard. Wat hebben we ongelofelijk veel voetbalplezier gezien. Prachtig!

Jelmer Meinardi, HJO SV Bedum

Geplaatst op: 28-03-2020 13:40
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten