Bedum verliest van Blauw Wit

Het is Bedum zaterdag niet gelukt om te winnen van Blauw Wit 34. Ondanks dat Bedum via Jake Smit de eerste kans kreeg, waren de Friezen op alle fronten sterker. Bij rust stond het al 0-2 en de wedstrijd eindigde uiteindelijk in 0-7.

Door de nederlaag degradeert Bedum uit de eerste klasse. Volgend seizoen zullen we weer uitkomen in de tweede klasse. Verderop verloor de andere eerste klasser ook haar nacompetitiewedstrijd. Gorecht verloor thuis met 2-4 van VEV 67 en degradeert ook naar de tweede klasse.

Bedum 2
Bedum 2 wist eerder op de dag wel door te stoten naar de volgende ronde van de nacompetitie. De ploeg van Jelmer won met 1-0 van SC Joure 2. Het enige doelpunt werd gemaakt door John Thoma. Volgend weekend speelt Bedum 2 in de volgende ronde tegen NEC Delfzijl 2. Bij een overwinning plaatst Bedum 2 zich voor de 'finale' van de nacompetitie. Een eventuele finale wordt op neutraal terrein gespeeld.

Geplaatst op: 02-06-2019 13:34