Bedumse combinatie gaat nieuwe accommodatie SV Bedum bouwen

Het bestuur is blij om te kunnen melden dat vandaag onderstaand persbericht eruit is gegaan:

Bedumse combinatie gaat nieuwe accommodatie SV Bedum bouwen

SV Bedum en de gemeente Het Hogeland zijn het eens geworden over de nieuwe accommodatie voor de voetbalclub. Na een aanbesteding is de keuze gevallen op een Bedumse combinatie. Architect Niels Feddema tekende het ontwerp en Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. gaat zorgen voor de realisatie. De voetbalclub en de gemeente zijn blij met het ontwerp van de architect. “Wat ons betreft kan de eerste schop de grond in”, zeggen voorzitter Jan-Jurjen Timmer en projectleider Anita Hazenberg van de gemeente. De uitwerking van het schetsontwerp start in januari 2023.

Op de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 14 januari 2023 zullen de eerste beelden van de schetsvisie van de nieuwe accommodatie worden getoond. Alle leden, vrijwilligers, sponsoren en andere genodigden zijn vanaf 16.00 uur van harte welkom in de voetbalkantine. Graag tot dan!

Geplaatst op: 23-12-2022 10:26