Bestel oliebollen en steun de club!

Beste leden, vrijwilligers, vrienden en vriendinnen van SV Bedum!

Bij SV Bedum merken we veel van de gevolgen van het coronavirus en de overheidsmaatregelen. Ondanks alle maatregelen proberen we zoveel mogelijk voetbalactiviteiten te organiseren voor onze leden. Alle jeugdelftallen trainen nog door en we zijn enorm enthousiast over hoe dit tot dusver is opgepakt.

De vereniging kan de gevolgen van een leeg sportpark ook merken in de clubkas. Onder meer inkomsten uit de kantine, het rad van avontuur en de programmaboekjes zijn weggevallen en de jaarlijkse mandarijnenactie kan ook niet doorgaan. Mede door het goede jaar dat we vorig seizoen hebben gehad, kunnen we dit voorlopig nog opvangen. We merken echter wel dat het niet veel langer zo door moet gaan. Daarom zijn we tot een nieuwe actie gekomen!

De vereniging organiseert in samenwerking met trouwe sponsor Bakkerij Hoekstra een oliebollenactie, en niet zomaar een oliebollenactie! Vanaf vandaag kun jij online jouw oliebollen bestellen. Je kunt de bestelling direct via IDeal afrekenen en op 31 december ophalen in de kantine, waarbij we de geldende corona-maatregelen vanzelfsprekend in acht nemen.

Steun de vereniging in deze roerige tijd en bestel jouw oliebollen via SV Bedum. Je steunt niet alleen de vereniging, maar je hebt ook nog eens de lekkerste oliebollen van Bedum in huis voor de feestdagen!

De website is hieronder te vinden

Doneren
Heb jij nou helemaal niks met oliebollen en wil je de vereniging wel steunen? Dat kan door een vrije donatie te doen aan de vereniging! Bepaal zelf het bedrag en steun onze vereniging. Via deze website kun jij zelf een vrijwillige donatie storten.

Vragen of opmerkingen?
Vragen of opmerkingen kun je mailen naar commercie@svbedum.nl

Geplaatst op: 24-11-2020 17:00