De Jumbo sponsoractie is begonnen!

Bedum, 28-8-18.

De Jumbo sponsoractie Bedum betreft alle verenigingen uit de dorpen: Winsum, Onderdendam, Middelstum, Ten Boer, Thesinge, Noordwolde, Zuidwolde en natuurlijk het prachtige Bedum. De Jumbo sponsoractie Bedum begint op maandag 10 september 2018 (week 37). Deze actie loopt t/m zondag 18 november 2018 (week 46). In totaal loopt deze actie 10 weken.

SV Bedum maakt samen met vele andere verenigingen deel uit van deze actie. De bedoeling is om zo goed mogelijk uw vereniging te sponsoren.

Hoe werkt het?

Bij aankoop van elke € 10,- aan boodschappen ontvangt u 1 voucher met een unieke code. Elke voucher is € 0,10 waard en kan eenmalig gedoneerd worden aan de vereniging naar uw keuze. Dit lijkt weinig, maar de gemiddelde wekelijkse boodschappen per gezin zijn ongeveer €100,-. Dit betekent dat er per gezin € 1,- per week gedoneerd kan worden aan een vereniging. Hierdoor kan de teller van de vereniging snel oplopen, terwijl het uzelf geen geld kost.

De voucher kan worden gedoneerd via de actiekast in de Jumbo. Als u het liever thuis wilt regelen, dan kan dat ook. Hiervoor kunt u terecht op de Facebookpagina van Jumbo Bedum.

Wekelijks is de tussenstand van de actie te vinden op de Facebookpagina van Jumbo Bedum en u wordt ook op de hoogte gehouden via het scorebord in de winkel. Hierdoor blijft u gemotiveerd om te doneren en ziet u wat het de vereniging oplevert.

Wilt u SV Bedum een warm hart toedragen en aan ons denken tijdens deze actie?

Wij zijn u zeer dankbaar en zullen het sponsorgeld zeer nuttig besteden aan de uitbreiding van onze materialen.

Geplaatst op: 10-09-2018 17:27