Derby vv Winsum 1 - SV Bedum 1

Vandaag gaan de mannen van SV Bedum 1 los in de competitie. Nu uitkomend in de 1e klasse staat er gelijk een topwedstrijd op het programma, een wedstrijd waarin het er gelijk om gaat.

Wie terugdenkt aan vv Winsum 1 – SV Bedum 1 hoeft niet ver terug te gaan in de tijd. Vorig jaar stonden de ploegen ook tegenover elkaar in het bekertoernooi. Een wedstrijd die eigenlijk in Winsum plaats had moeten vinden. Door een enorme regenbui werden de velden in Winsum toen onbespeelbaar verklaard. Hierdoor werd de wedstrijd verplaatst naar het veld in Bedum. Beide trainers zagen deze wedstrijd als een oefenduel naar de competitie. Eenmaal op het veld mondde de derby al snel uit in een prestigestrijd. Uiteindelijk trok Bedum aan het langste eind met een 3-4 overwinning.

Wie morgen naar Winsum gaat om de Bedumers aan te moedigen, kan zich opmaken voor een gezellige dag. Morgen is namelijk de opening van het seizoen bij vv Winsum. Om 14:00 uur begint het met de aftrap van de Let’s Rock Campagne. Vervolgens om 14:30 de wedstrijd vv Winsum 1 – SV Bedum 1. Hierna is er om 18:00 uur een DJ om een gezellige avond te verzorgen. Ook is er de hele dag een springkussen voor de kinderen. Alle ingrediënten voor een mooie voetbaldag. Hopelijk nemen we aan het eind van de dag de punten mee in de tas naar Bedum.

Geplaatst op: 21-09-2018 16:57