Een bericht van Jelle

Beste mensen,

Na een verblijf van bijna 3 maanden in het UMCG ben ik afgelopen vrijdag 17 juli weer thuis gekomen. Toen ik op 22 april j.l. naar het ziekenhuis ging had ik niet kunnen vermoeden dat het zo'n lange tijd zou gaan duren. Gelukkig was het punt nu gekomen dat ik naar huis kon om hier, met de zorg van Buurtzorg, verder te herstellen. Ook dat zal nog wel een tijd in beslag gaan nemen, maar ik ben in ieder geval weer in mijn eigen omgeving.

Ik heb tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis veel blijken van medeleven ontvangen in de vorm van kaarten, bloemen, app-jes, sms-jes, messenger berichten, etc. Daar waren ook veel bij van mensen van de vereniging. Dit was hartverwarmend en heeft mij heel erg goed gedaan. Maar ook aan Irma en de kinderen werd gedacht. Een speciaal woord van dank wil ik daarover uitspreken aan mijn mede-bestuursleden.

Zoals gezegd zal ik nog verder moeten herstellen en aansterken. Ik kan dan ook nog niet zeggen wanneer ik mijn taken weer op zal kunnen pakken. Ik hoop natuurlijk dat dit zo snel mogelijk zal zijn.

Ik hoop jullie in het nieuwe seizoen in ieder geval weer tegen te komen op het voetbalveld.

Groet, Jelle Prins

Geplaatst op: 22-07-2020 19:59