Even voorstellen: Yasmin de Boer

Mijn naam is Yasmin de Boer, Diëtist en Voedingsdeskundige. Sinds 2014 ben ik lid van SV Bedum, spelend in Dames 3. Ondanks dat ik nooit eerder had gevoetbald, voelde ik me al heel snel thuis bij de damesafdeling en bij de club.

In 2012 ben ik de opleiding Voeding en Diëtetiek gaan volgen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens deze opleiding heb ik 2 jaar in het Ommelander Ziekenhuis gewerkt, waar ik veel ervaring opgedaan met verschillende ziektebeelden. Nadat ik mijn diploma heb behaald, ben ik mijn eigen onderneming, Yasmin de Boer Diëtist, gestart.

In mijn werk bied ik persoonlijke begeleiding bij alles wat met voeding te maken heeft. Zoals bijvoorbeeld afvallen, aankomen, hart- en vaatziekten, prikkelbaar darm syndroom en voeding bij sport.

De juiste voeding kan je prestaties bij het sporten verbeteren. Door een optimale voeding te ontwikkelen, die is aangepast aan de behoefte van een sporter, stijgt de spiermassa en verbeterd de conditie. Ook hersteld het lichaam sneller na een training of wedstrijd. Spierpijn na het sporten kan een voorbeeld zijn van voedingstekorten. Door deze tekorten aan te vullen, met de juiste voeding, zal er minder spierpijn optreden en zullen de prestaties verbeteren.

Je kan binnen de club bij mij terecht met al je voedingsvragen. Of je nu je voetbalprestaties wilt verbeteren, wilt afvallen of op zoek bent naar een gezond eetpatroon. Ik probeer samen met jou te kijken naar je huidige voeding, beweging en leefstijl en welke aanpassingen hierin gemaakt kunnen worden.

Je kunt zonder verwijzing van een huisarts terecht bij de diëtist. Dit wordt vergoed vanuit de basis zorgverzekering.

Spreek me gerust een keer aan als je me tegenkomt op of rond de velden van SV Bedum.

Of neem contact op via:

info@yasmindeboerdietist