Extra corona update

2e update november coronamaatregelen SV Bedum

Voor ieders welzijn is het goed dat wij met elkaar kunnen blijven genieten van de mooie voetbalsport. Iedereen blijft dan ook van harte welkom op onze sportaccommodatie. Het vraagt wel wat van ons om de voetbalsport zowel landelijk als lokaal open te houden. Met de oplopende aantallen besmettingen zullen we in eerste instantie bewust moeten blijven van de basisregels en deze blijven naleven. Voor de volledigheid zetten wij ze nog even op een rij:

· Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.

· Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.

· 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.

· Schud geen handen.

· Was vaak en goed je handen.

· Hoest en nies in je elleboog.

Inmiddels gelden er nieuwe maatregelen voor de binnenruimtes op sportaccommodaties. Iedereen vanaf 18 jaar die ons gebouw betreedt (ook doordeweeks) wordt geacht een geldige QR-code (coronatoegangsbewijs, CTB) te hebben. Met borden en posters zal een ieder die naar binnen wil daarop gewezen worden. Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. De uitzondering geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden. Voor de wedstrijddagen (zaterdag) is er een professionele beveiliger ingehuurd. De beveiliger staat bij de ingang van de kantine (centrale hal/entree). Bij het betreden van de kantine zal de beveiliger controleren op leeftijd (tot 18 jaar geen CTB nodig) of op het hebben van een CTB. Om te voorkomen dat de check telkens gedaan moet worden, zal er worden gewerkt met polsbandjes. Vanaf het veld zal het terras en daarmee ook de kantine niet meer toegankelijk zijn. Het blijft wel mogelijk om vanuit de kantine van het terras gebruik te maken.

Daarnaast is het dringende advies vanuit de club om tijdens de reis naar uitwedstrijden mondkapjes te dragen in de auto’s vanaf 13 jaar. Voor bus, touringcar en trein is een mondkapje voor passagiers vanaf 13 jaar reeds verplicht.

Laten we het samen doen, samen zijn we SV Bedum.

Het bestuur en coronateam van SV Bedum

Geplaatst op: 12-11-2021 15:09