Grote clubactie 2019-2020

Op zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Ook SV Bedum doet natuurlijk weer mee. De loten zullen verkocht gaan worden door de spelers van JO8 t/m de JO/MO-13 teams. Als je geen lotenboekje hebt ontvangen en toch graag loten wilt verkopen, stuur dan even een mail naar groteclubactie@svbedum.nl, dan kunnen we regelen dat je alsnog een boekje krijgt.

Van de opbrengst willen we graag een pannaveld voor de jeugd aanschaffen, vorig jaar hebben we hier een begin mee gemaakt, maar helaas is er nog niet voldoende binnengehaald om dit daadwerkelijk uit te voeren, dus we hopen op een superopbrengst dit jaar.

Om onze jeugdleden weer extra te stimuleren, geven wij iedere verkoper een bonus van € 2,50 voor elke 10 verkochte loten.

De Grote Clubactie stelt zelf ook vele mooie prijzen beschikbaar. Wil je hiervoor in aanmerking komen, kijk dan vanaf 14 september op www.clubactie.nl. Bij een verkoop van 20 loten of meer, ontvang je ook nog eens een voucher boordevol kortingsacties.

Wij hopen ook dit jaar weer op het enthousiasme van onze jeugdleden om de loten te verkopen aan familie, vrienden, buren en kennissen.

De lotenboekjes zullen op woensdag 11 en donderdag 12 september voor/tijdens/na de training worden uitgedeeld. Let op: verkopen mag pas vanaf zaterdag 14 september!

Allemaal heel veel succes gewenst met de verkoop!

Voor eventuele vragen kunt u een mail sturen naar:

groteclubactie@svbedum.nl

Geplaatst op: 09-09-2019 19:59