Grote clubactie 2022

Grote clubactie 2022

Grote clubactie 2022

Op zaterdag 24 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Ook in 2022 doet SV Bedum natuurlijk weer mee. De loten zullen verkocht gaan worden door de jeugdleden tot en met de JO/MO-15 teams. Als je geen lotenboekje hebt ontvangen en toch graag loten wilt verkopen, stuur dan even een mail naar groteclubactie@svbedum.nl, dan kunnen we regelen dat je alsnog een boekje krijgt. Dit jaar is het weer mogelijk om direct online loten te verkopen. De koper scant dan de QR-code op het verkoopboekje en vult in het bijzijn van de verkoper zijn/haar gegevens online in. De koper ontvangt zijn lotnummer(s) per e-mail. Verkopers kunnen zo ook zelf eenvoudig de link delen met familie en vrienden op afstand. Elk lid heeft zijn eigen QR-code, deze is al op het verkoopboekje geplakt.

We hopen ook dit jaar weer op het enthousiasme van onze jeugdleden om de loten te verkopen aan familie, vrienden, buren en kennissen.

De lotenboekjes zullen vanaf woensdag 21 september voor/tijdens/na de training worden uitgedeeld door de trainers/leiders. Iedere verkoper krijgt ook een mail met hun persoonlijke pagina. Let op: verkopen mag pas vanaf zaterdag 24 september.

Via de site van De Grote Clubactie kun je ook nog mooie prijzen winnen, hiervoor moet je je even aanmelden via www.clubactie.nl De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Tijdens de 50e editie van de Grote Clubactie vieren we dit feestjes samen met zoveel mogelijk mensen. Daarom heeft dit jaar, iedereen die met deze wedstrijd mee doet, gegarandeerd prijs! Dus kom maar op en zet je schouders eronder.

*Aanmelden kan vanaf 24 september. Doe dit pas wanneer je klaar bent met loten verkopen, want je kan je maar één keer opgeven!

Verkoop jij 40 loten of meer? Dan heb je met de Kids-verkoopwedstrijd altijd prijs dit jaar! Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst duizenden prijzen met als hoofdprijs een PlayStation 5!

Veel succes!

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar: groteclubactie@svbedum.nl

Geplaatst op: 19-09-2022 17:25
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten