Harry Groeneveld voor het laatst!

Harry Groeneveld voor het laatst!

Vandaag, 30 juni, was voor Harry de laatste dag als "vaste" vrijwilliger bij SV Bedum.

Bijna dagelijks waren Harry en zijn "maatje" Theo Mathijs aanwezig op ons sportcomplex. (zie foto)

Theo, die o.a. verantwoordelijk was voor het dagelijks onderhoud aan de velden, door o.a. te maaien, beluchten was in de gelegenheid om al eerder van zijn pensioen te genieten en vlak na zijn vertrek heeft Harry vervolgens ruimschoots op tijd aangegeven ook te stoppen met zijn werkzaamheden voor SV Bedum. 

Naast de vele vrijwilligerstaken die Harry in het verleden heeft vervuld was hij de laatste jaren voornamelijk verantwoordelijk voor het schoonmaken en bijhouden van de kantine en de keuken waarbij zijn vrouw Anja de inkoop en de was deed. Tevens was hij het 1e aanspreekpunt voor allerlei lopende dagelijkse zaken m.b.t. ons gebouw.

Achter de schermen zijn we al begonnen om de werkzaamheden van Harry te verdelen onder diverse personen echter hier kunnen we nog wel wat hulp gebruiken in o.a. het schoonmaken van de keuken en de kantine. Heeft je tijd en/of interesse kun je dit aangeven bij André van Haag.

Neemt niet weg dat door het vertrek van Harry we opnieuw een "stille waardevolle kracht" verliezen en kunnen we als SV Bedum alleen maar veel dank en waardering uit spreken voor de vele uren die Harry en zijn vrouw in onze club hebben gestoken. Harry zal niet geheel van het toneel verschijnen en op de zaterdag nog steeds met grote regelmaat langs de lijn of aan de bar te vinden zijn.

Geplaatst op: 30-06-2022 10:34
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten