Het seizoen is weer begonnen!

Het seizoen is weer begonnen en de eerste officiële bekerwedstrijden worden aankomende zaterdag 1 september weer gespeeld! Het programma voor alle teams is te vinden op voetbal.nl.

Al een aantal week geleden is de selectie van het 1e elftal  begonnen met de voorbereiding voor het seizoen ‘18/’19 en de eerste oefenwedstrijden zijn alweer achter de rug. Afgelopen zaterdag werd het een 2-4 winst voor Be Quick 1887 1. Vandaag, 28 augustus, wordt de tweede oefenwedstrijd gespeeld. Ons vlaggenschip neemt het om 20.00 uur vanavond in Bedum op tegen VV Noordwolde.

Ons eerste en tweede elftal reizen voor de eerste bekerwedstrijd af naar de buren, VV Omlandia. De laatste keer, zoals velen zich vast nog herinneren, was een spannende derby dat ons eerste elftal kampioenschap opleverde. De wedstrijd zal aankomende zaterdag om 14:30 gespeeld worden in Ten Boer.

We wensen iedereen veel succes en sportiviteit toe dit nieuwe seizoen!

Afbeeldingsresultaat voor derby time

Geplaatst op: 28-08-2018 09:18