Hoogtepunt: Walking Football

In de aanloop naar het lustrumfeest van onze vereniging willen wij stil staan bij een vijftal bijzondere momenten in de afgelopen vijf jaar SV Bedum. Als derde blikken wij terug op het oprichten van de Walking Football teams in Bedum.

“Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren.”

De tak van sport is overgewaaid vanuit Engeland en heeft in 2015 SV Bedum bereikt. Er werd toen een heren team opgericht, en met succes! Een jaar later werd er een team opgericht voor vrouwen, ook dit bleek een succes te zijn.

Zwanny van den Berg (speelster van het vrouwenteam) vertelt: “Het is ontzettend gezellig en zou het niet graag willen missen!”

Een aantal van de heren zijn op dit moment in Iran, om daar een aantal wedstrijden te spelen tegen de lokale bevolking. Lees hierover meer in het artikel in het Dagblad Van Het Noorden.

Op woensdagochtend trainen de heren van 09.30 tot 11.30 en op donderdagmiddag trainen de dames van 13.30 tot 15.30.

Heel veel succes in het komende seizoen!

Webteam SV Bedum

Afbeeldingsresultaat voor walking football bedum

Geplaatst op: 02-09-2018 19:10