In memoriam André Kramer

Vrijdagmiddag bereikte ons het trieste nieuws dat André Kramer  is overleden. Verbijstering overheerst als je dit hoort. André mocht helaas maar 49 jaar worden.

André was jarenlang lid van SV Bedum en daarvoor van onze fusieclub VV Bedum. Zijn laatste functie was leider van SV Bedum 7, het team waar ook zijn broer Eric en neef Rudy in spelen. André was de kleinzoon van één van de oprichters van VV Bedum.

André moest zijn taak neerleggen vanwege zijn gezondheid. Vorig jaar in de zomer onderging hij een zware operatie. In eerste instantie leek dit goed te zijn gegaan maar dat bleek helaas niet het geval. Zijn gezondheid ging steeds verder achteruit. Een nieuwe operatie bleek niet mogelijk. Ten gevolge daarvan is André helaas overleden.

Wij wensen langs deze weg allen die André lief hadden heel veel kracht en sterkte toe bij dit verlies.

André, we zullen je gaan missen bij onze club!

Het bestuur van SV Bedum

Geplaatst op: 25-01-2020 12:10