In memoriam Jako Slager

Ons bereikte gisteren het droeve bericht dat Jako Slager op 71-jarige leeftijd is overleden.

Jako is jarenlang teamleider geweest van ZA1 van onze fusievereniging CVVB. Daarna bleef Jako een trouw supporter van de verrichtingen van het 1e elftal, ook toen na de fusie SV Bedum een feit was. Hij was altijd met zijn voetbalmaten op zijn vaste stek langs het veld te vinden. En na de wedstrijd zaten ze steevast op hun vaste plek aan de bar na te praten.

Vorige week moest Jako een operatie aan zijn hart ondergaan na een hartaanval. Het herstel ging erg goed maar ineens ging zijn situatie gisternacht hard achteruit en is hij gistermorgen overleden.

De uitvaart van Jako vindt plaats op woensdag 8 januari.

Jako zal een leegte achterlaten binnen zijn familie maar ook zeker bij onze club. We gaan je missen Jako op ons sportcomplex!

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit grote gemis.

Geplaatst op: 04-01-2020 22:11