Indrukwekkend eerbetoon Pim van der Ploeg

Gisteravond speelde het zaalvoetbalteam SV Bedum 5 haar 1e wedstrijd zonder Pim. De spelers hadden aangegeven dat ze iets speciaals wilden doen rondom deze wedstrijd. En dat werd het ook. In de hal van de sporthal stond een tafel met een foto van Pim, een kaars, zijn ingelijste shirt met nummer 5 en een gedenkboek. Veel mensen kwam naar deze speciale wedstrijd, de tribune zat vol. Ontroerend dat ook Pim zijn naaste familie aanwezig was.

De wedstrijd werd vooraf gegaan door een indrukwekkende minuut stilte. De wedstrijd zelf werd door de mannen met 6-4 gewonnen. Maar zoals een journalist al treffend schreef; wat hadden ze deze wedstrijd graag verloren…..mét Pim!

Een mooi en ontroerend eerbetoon aan Pim. En om te eindigen met de woorden die op de speciaal gemaakte shirts stonden; Rust zacht Pimskie!

Geplaatst op: 11-05-19 10:36