Informatie Jeugdtoernooi

SV Bedum Klaverblad Verzekeringen jeugdtoernooi 15 & 16 juni 2018

Op dit moment zijn er 142 deelnemende teams voor ons toernooi! Via onze website www.svbedumjeugdtoernooi.nl is de poule-indeling en het wedstrijdprogramma in te zien. Via de kop op de website  “Toernooi zaterdag” en “Toernooi zondag” zijn de wedstrijdschema’s per leeftijdscategorie te bekijken. Onder de kop “Toernooi info” is alle relevante informatie over ons toernooi te bekijken. Via de website van het jeugdtoernooi is uiteraard ook meer info te vinden over de sponsoren die het jeugdtoernooi mogelijk maken.

Speciale aandacht vragen we voor het project Join the Pipe. Klaverblad Verzekeringen steunt dit initiatief voor een sociaal netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Meer informatie is te vinden via https://www.svbedumjeugdtoernooi.nl/join-the-pipe.

We kijken er naar uit om jullie in het weekend van 15 en 16 juni te mogen begroeten op ons sportpark in Bedum.

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie SV Bedum