Informatie over oud papier

Oud papier blijft een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. Het ophalen van oud-papier levert de vereniging ruim 20.000 euro per jaar op, daarnaast is het natuurlijk ook gezellig om met vrienden en andere leden oud papier op te halen.

Van het bedrag van ruim 20.000 euro worden onder andere trainers aangesteld, worden de voetballen voor de trainingen en wedstrijden betaald, betalen we de gasrekening voor de warme douche en houden we de website in de lucht.

Elke maand, 10x per jaar zijn er 40 vrijwilligers nodig om oud papier op te halen. Dit aanzienlijke aantal vrijwilligers kunnen we alleen bij elkaar krijgen als elk team (vanaf de JO17/M017) zijn/haar bijdrage levert. Per spelend lid betekent dit eens per jaar een arbeidsinzet van maximaal 3 uur. Wanneer een lid niet komt opdagen wordt er een schorsing van één wedstrijd opgelegd.

Attendeer je teamgenoot/medelid erop wanneer hij of zij oud papier moet lopen en maak er een mooie avond van!

Geplaatst op: 03-10-2018 11:40