Jeugdopleiding SV Bedum klaar voor nieuw seizoen

Jeugdopleiding SV Bedum klaar voor nieuw seizoen

Jeugdafdeling SV Bedum klaar voor nieuw seizoen
Terwijl de jeugdspelers van SV Bedum het lopende voetbalseizoen al hebben afgesloten en zich opmaken voor de zomervakantie, hebben de jeugdtrainers van SV Bedum hun eerste bijeenkomst met het oog op het nieuwe seizoen ‘19-‘20 al achter de rug.

Donderdag 11 juli was door het Technisch Hart Jeugdopleiding een aftrapbijeenkomst georganiseerd voor alle jeugdtrainers die in het seizoen ‘19-‘20 actief zullen zijn binnen de jeugdopleiding van SV Bedum. Ook de Technisch Coördinatoren en leden van de jeugdcommissie waren aanwezig.

De avond begon met een gezellige barbecue in ongedwongen sfeer zodat alle trainers kennis met elkaar konden maken. Na de BBQ was het tijd om de kleding uit te reiken aan de trainers die hier nog niet van in het bezit waren en kon er begonnen worden aan een fotoshoot.

Het officiële gedeelte van de avond bestond uit een presentatie door het Technisch Hart om een toelichting te geven op een aantal organisatorische zaken voor het nieuwe seizoen. Met de informatie die is verstrekt, zijn de jeugdtrainers op de hoogte hoe een goede start van het nieuwe seizoen kan worden gemaakt. Vanaf 12 augustus starten de eerste trainingen van de jeugdteams weer.

Volgend seizoen zullen ruim 50 jeugdtrainers, assistent-trainers en technisch coördinatoren actief zijn in de jeugdopleiding van SV Bedum. Alle 31 jeugdteams hebben volgend seizoen één of twee vaste trainers. Elke leeftijdscategorie krijgt volgend seizoen een Technisch Coördinator die de trainers in zijn blok gaat aansturen en begeleiden. Verder zijn er vier keeperstrainers die de keeperstrainingen voor de jeugdkeepers gaan verzorgen. Daarnaast zijn er ook al ruim 60 jeugdleiders vastgelegd die de jeugdteams volgend seizoen zullen gaan begeleiden.

De jeugdafdeling van SV Bedum is enorm trots dat alle posities voor het nieuwe seizoen nu al zijn ingevuld. Het THJ en jeugdcommissie kan met een gerust hart de zomerstop tegemoet. Ook de jeugdtrainers van SV Bedum zijn na de aftrapbijeenkomst klaar voor een nieuw voetbalseizoen en mogen van een welverdiende vakantie genieten.

Hieronder een overzicht van alle jeugdtrainers per elftal

Geplaatst op: 19-07-2019 09:22
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten