Jeugdtrainers SV Bedum seizoen ’18-‘19

Voor het nieuwe voetbalseizoen ’18-’19 heeft het Technisch Hart Jeugdopleiding SV Bedum voor de meeste jeugdteams een trainer aan kunnen stellen. Voor de teams waarvoor we nog geen trainer hebben bekend gemaakt, hopen we dat op korte termijn te kunnen doen. We zijn nog in gesprek met een aantal trainers. Daarnaast is het ook zo dat veel van onze jeugdtrainers afhankelijk zijn van hun studie- of lesrooster wanneer ze beschikbaar zijn dus deze trainers kunnen we pas indelen wanneer zij inzicht hebben in hun lesrooster.

Onder de jeugdtrainers die we al wel vastgelegd hebben zijn een aantal nieuwe gezichten. Deze jeugdtrainers willen we hieronder kort introduceren.

Gert Smeins (SV Bedum JO19-1)

(nog geen foto beschikbaar)

Gert Smeins is woonachtig in Hoogezand en is 52 jaar. In zijn jonge jaren heeft hij de CIOS in Heerenveen gevolgd en is daar afgestudeerd in de vakken zwemmen, judo, fitness en voetbal. Op het CIOS hij zijn TC2 gehaald. Na zijn sportstudie is Gert altijd werkzaam geweest in de sportwereld als zweminstructeur, masseur en personal coach.

Gert was vroeger een begenadigd voetballer (“linksbuiten met scorend vermogen”) en heeft het grootste deel van zijn actieve voetbalcarrière gespeeld bij Neptunia in Delfzijl. Gert is op jonge leeftijd begonnen met het trainen van jeugdteams (voornamelijk A-junioren) en heeft een imposante CV met verenigingen waar hij als trainer actief geweest is, onder andere bij GVAV, Hoogezand (waar hij ook HJO geweest is), Helpman, GRC, Lewenborg en Achilles 1894.

Christiaan Buist (SV Bedum JO17-2)

Christiaan is 21 jaar oud en afkomstig uit de Knipe bij Heerenveen. Hij studeert Facilitair Management in Groningen. Christiaan heeft het afgelopen jaar gevoetbald in het 2e team van Heerenveense Boys. Christiaan is in het bezit van TC3 en heeft ervaring als trainer opgedaan bij Read-Swart uit de Knipe. Afgelopen seizoen heeft Christiaan vanaf de winterstop Jaap Bosch geassisteerd bij de trainingen van SV Bedum JO13-1 en heeft zo onze vereniging al leren kennen. In het seizoen ’18-’19 neemt Christiaan de JO17-2 als trainer onder zijn hoede en zal zelf ook bij SV Bedum gaan voetballen.

Simon Cageling (SV Bedum JO15-1)

Simon Cageling is ondanks zijn 22 jaar al een ervaren trainer. De afgelopen seizoenen was hij HFC ’15 trainer van de JO9-1, JO13-1, JO15-1 en JO17-1. Bij deze vereniging is Simon ook zelf actief geweest als speler van het eerste elftal. Daarnaast is hij assistent-trainer bij de Regionale Voetbalschool van FC Groningen op locatie Roden. Simon is bijna klaar met zijn studie Sportkunde en is verder werkzaam bij FC Groningen waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de FC Groningen voetbalschool, voetbaldagen en voetbalkampen. In het seizoen ’18-’19 zal Simon trainer/coach zijn van onze JO15-1. Simon is in het bezit van TC3 en gaat komend seizoen de cursus TC2 volgen.

Stephan Mangoendirjo (SV Bedum JO8)

Stephan is 19 jaar en is zijn trainerscarrière begonnen bij NEC Delfzijl. Via zijn opleiding Sport & Bewegen is hij bij Be Quick terecht gekomen en heeft daar afgelopen seizoen de JO9-2 getraind en gecoacht. Stephan is de afgelopen twee seizoen assistent-trainer geweest bij de Regionale Voetbalschool van FC Groningen op locatie Bedum onder leiding van Jelmer Meinardi. Stephan heeft afgelopen seizoen in de JO19-1 van SV Bedum gespeeld en zal volgend seizoen deel uit maken van de 2e zaterdag-selectie. Zijn studie Sport en Bewegen heeft hij afgerond en volgend jaar zal hij op de Pabo gaan studeren. Stephan is volgend seizoen verantwoordelijk voor de JO8 van SV Bedum en zal ook gaan assisteren bij een ander jeugdteam.

Tineke Ladru & Melissa Hoving ( MO13)

(nog geen foto beschikbaar)

Afgelopen seizoen hebben Tineke en Melissa hun debuut als jeugdtrainer gemaakt bij SV Bedum MO11, waar ze trainer Robert Eimers hebben geassisteerd. Komend seizoen staan ze op eigen benen en gaan ze samen de meiden van JO13-1 trainen. Tineke voetbalt in dames 2 en Melissa in dames 3. Melissa is verder ook actief als verenigingsscheidsrechter bij SV Bedum. Beide dames zijn een mooi voorbeeld van actieve voetballers die zich inzetten voor de jeugdafdeling. Grote klasse!

Geplaatst op: 17-06-2018 15:09