Jeugdtraining rond winterstop

Jeugdtrainingen en activiteiten rond winterstop

De eerste helft van het voetbalseizoen 2019-2020 zit er bijna op.
Hieronder willen we alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers informeren over de voetbalactiviteiten in de komende weken tot na de winterstop.

Jeugdtrainingen
De trainingen voor de jeugdteams gaan door tot en met donderdag 19 december.

·  Op donderdag 19 december zal er geen training zijn voor de JO9, JO10 en JO11 ivm de kerstvieringen deze dag op de basisscholen.

We hebben dit jaar een winterstop van drie weken waarin van maandag 23 december tot en met donderdag 9 januari er in principe geen trainingen zijn voor de jeugdteams.

Vanaf maandag 13 januari 2020 starten we weer met de jeugdtrainingen volgens het reguliere schema.

Onderling zaalvoetbaltoernooi 28 december voor jo8 t/m jo13
Op zaterdag 28 december is er het jaarlijks onderling zaalvoetbaltoernooi in sporthal de Beemden. Dit zaalvoetbaltoernooi is voor alle jeugdleden uit de jo8 tot en met jo13. De aanvangstijden voor de verschillende leeftijdscategorieën zullen nog gecommuniceerd gaan worden.

Toernooien en wedstrijden
Indien een jeugdteam in de winterstop deelneemt aan een toernooi of een oefenwedstrijd speelt, zal de trainer of leider het team daarover informeren.

Begin voorjaarscompetitie
In principe begint de voorjaarscompetitie voor alle jeugdteams weer op zaterdag 1 februari. Sommige jeugdteams kunnen eerder een beker- of inhaalwedstrijd moeten spelen. De indeling van de voorjaarscompetitie zal rond 17 januari door de KNVB bekend worden gemaakt.

Geplaatst op: 20-12-2019 09:18