Koop je FC Groningen spaaralbum bij SV Bedum

Koop je FC Groningen spaaralbum bij SV Bedum

Jumbo Bedum stelt albums beschikbaar
Vanaf aanstaande zaterdag 16 oktober is het mogelijk om een FC Groningen spaaralbum te kopen in de kantine van SV Bedum! Jumbo Bedum stelt een partij albums beschikbaar voor de vereniging en de opbrengst gaat volledig naar SV Bedum! Je kunt de albums gewoon aan de bar kopen in de kantine, voor een prijs van €2.00. Heb jij nog geen album? Of wil je graag nog een album volsparen? Kom zaterdag naar de kantine!

Wat is de 50 jaar FC Groningen spaaractie?
FC Groningen en Jumbo presenteren het verzamelalbum ‘50 jaar FC Groningen’. Supporters kunnen voetbalplaatjes sparen van spelers, clubiconen, historische  en mooie momenten van de Trots van het Noorden De verzamelactie start woensdag 15 september, de plaatjes zijn verkrijgbaar bij 28 Jumbo-supermarkten in de stad en regio. 

Het verzamelalbum ‘50 jaar FC Groningen’ is voor alle supporters van FC Groningen. In dit unieke spaaralbum zijn veel herinneringen en topspelers in de historie van de FC te verzamelen. Het verzamelalbum is ter ere aan het 50-jarig jubileum van de Trots van het Noorden. In samenwerking met Jumbo/Maripaan Groep is dit prachtige album gemaakt voor FC-supporters. 
 
Het verzamelalbum is onderverdeeld in verschillende categorieën en bestaat uit liefst 400 plaatjes. Zo is er een onderdeel volledig gewijd aan spelers uit de FC Groningen Opleiding die zijn doorgebroken in het betaalde voetbal. Hiernaast zijn bijvoorbeeld alle FC’ers benoemd tot ‘Speler van het jaar’ te sparen. Mooie herinneringen kunnen opgehaald worden met dit spaaralbum met bijvoorbeeld de plaatjes over de gewonnen bekerfinale uit 2015 en de Europese avonturen van de FC.  

Geplaatst op: 15-10-2021 08:01
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten