Maandag en woensdag kledingmoment

Inleveren kleding en materialen 15 en 17 juni

Het seizoen 2019/2020 is bijna ten einde. Er wordt nog wel getraind, maar géén wedstrijden gespeeld.

Omdat wij ons alweer richten op het volgend seizoen moet de wedstrijdkleding en wedstrijdmaterialen ingeleverd worden.

We hebben voor het inleveren de volgende avonden belegd om kleding- en materialen in te leveren

Maandag 15 juni             19:00 tot 20:30

Woensdag 17 juni          19:00 tot 20:30

Locatie                                ’t Korfke via de stationsweg (oude ingang voetbalveld)

Wij verzoeken alle trainers en leiders om de wedstrijdkleding, ballen, ballenzakken, verzorgingstassen met inhoud en kratjes met bidons in te leveren.

Voor de hesjes en sleutels komt nog een later moment om deze in te leveren omdat de trainingen nog doorgang vinden.

Ook alle spelers die stoppen worden verzocht hun trainingsjas/pak in te leveren. Voor jeugdspelers die stoppen geldt dat zij ook hun grijs/zwarte problicity trui inleveren.

Dit geld ook voor de jeugdspelers die overgaan. Ik verzoek de leiders de spelers die stoppen of overgaan naar de senioren hiervoor te benaderen.

NB. Vanwege de coronacrisis zal bij de ingang van het gebouw de kleding  en materialen worden ingenomen.

Graag tot dan!

De kleding- en materiaalcommissie.

Geplaatst op: 15-06-2020 08:54